Marko i Jaffa doneli Srbiji zlato za kraj sezone

04/04/2019 | 12:25

Najbolji srpski skijaš, reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević, završio je i više nego uspešno sezonu 2018/19., osvajanjem zlatne medalje u spustu na trci koja je organizovana u okviru Državnog prvenstva Slovenije (NJC).

Na prvenstvu koje je održano krajem marta u ski – centru Krvavec (Slo), Marko je Srbiji doneo još jedno zlato, u jakoj konkurenciji od oko 60 takmičara iz više država.

Tako je srpski reprezentativac, poznat i pod nadimkom „Snežni vuk“, u velikom stilu završio sezonu, u okviru koje je Srbiji doneo ukupno 10 medalja, od čega sedam zlatnih, dve srebrne i jednu bronzanu.

Marko Vukićević postao je i prvi Srbin koji je nastupao na legendarnoj stazi Streif u Kicbilu (AUT), koja važi za jednu od najtežih i najopasnijih u Svetskom kupu.

Prepoznat je kao jedan od najvećih talenata u ovom sportu, pa je tako i kompanija Jaffa Crvenka odlučila da pruži podršku ovom mladom sportisti. Predstavnici „Jaffe“ tada su izjavili da ovim partnerstvom žele da pokažu zalaganje za zdrav život i pruže podršku mladim sportistima koji predstavljaju najbolje ambasadore naše zemlje u svetu.

StoryPromo

Još iz rubrike