MAME NISTE SAME

08/03/2019 | 11:00

Rođenje deteta donosi novoj mami veliku radost, ali i veliki broj novih nesigurnosti, strahova i preispitivanja da li sve radi dobro. Kako bi tih nekoliko meseci nakon porođaja mama pamtila više po sreći nego po stresu, neophodno je da joj uže i šire okruženje pruži podršku.

Dok prijatelji i porodica neposredno učestvuju u brizi oko bebe i mame, važno je i da društvo u celini kreira atmosferu koja pomaže mami i koja joj olakšava sve eventualne izazove. Dolazak prinove je pored emotivne i velika finansijska promena za porodicu, pa je svaka pomoć materijalnog tipa dobrodošla.

Imajući sve to u vidu i želeći da na konkretan način pomogne porodicama koje se proširuju kompanija Vip mobile rešila je da svim novim mamama omogući da u 2019. godini koriste usluge bez plaćanja mesečne pretplate tokom prvih devet meseci ugovorne obaveze, za bilo koju postpaid tarifu.

Ovakva ponuda pojavljuje se prvi put na tržištu i predstvalja nastavak pozitivne prakse koju Vip mobile neguje kao prva porodično odgovorna kompanija u Srbiji, sa prestižnim Family Friendly Enterprise sertifikatom.

– Odlučili smo da posebnom ponudom za porodilje istaknemo važnost podrške porodici i osnaživanju žena kojima ćemo kao majkama poželeti dobrodošlicu na svet. U tim prvim mesecima u kojim se majke uhodavaju sa novim obavezama i troškovima, želimo da budemo tu za njih. Prepoznati smo kao društveno odgovorna kompanija, koja izuzetno brine o svojim zaposlenima, i želimo da damo dodatan doprinos široj zajednici – poručio je Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile i A1 Slovenija.

Nova pogodnost Vipa na raspolaganju je novim, kao i postojećim korisnicama koje obnavljaju ugovornu obavezu od 24 meseca. Ponudu mogu iskoristiti sve mame beba rođenih u 2019. godini. Vip korisnice mogu iskoristiti pogodnosti u okviru postojećih postpaid tarifa namenjenih fizičkim licima: Vip fix, Klasik, NEO, Sigurica, In tarifa, Vip Online i Kućni Net.

Dodatne informacije možete pronaći na: https://www.vipmobile.rs/privatni/ponuda/mame_dobro_dosle_na_svet

story.rspromo

Još iz rubrike