LEGO® stigao u Srbiju

14/09/2017 | 16:05

Omiljeni svetski proizvođač igračaka u centru Beograda

Najpoznatiji svetski proizvođač igračaka za sve generacije, LEGO®, stigao je u srpsku prestonicu. Prvi specijalizovani LEGO® Store otvoren je na trećem spratu “Rajićeva Shopping Centra“ i na jednom mestu nudi bogat asortiman kreativnih igračaka za decu i odrasle, kao i ekskluzivne linije proizvoda koje do sada nisu bile dostupne u našoj zemlji.

Omiljenoj kockici obradovali su se podjednako i mališani i odrasli, pa su tako brojni obožavaoci sa nestrpljenjem dočekali otvaranje prve radnje danskog brenda, koja će na preko 170 kvadratnih metara ponuditi ekskluzivne linije iz bogatog LEGO® asortimana: LEGO® “Architecture“, LEGO® “Technic“, LEGO® “Star Wars™“, kao i mnoge druge popularne setove.

U ponudi se nalaze i specijalni “Pick-A-Brick“ zid koji omogućava kupovinu kockica na kilogram, kao i “Build-A-Mini“ ugao gde svako može kreirati jedinstvenu LEGO® figuricu.

LEGO® Store Srbija pripremio je i brojna iznenađenja za verne ljubitelje čuvenih kockica, te će tokom prva četiri dana, od 14. do 17. septembra sve koji postanu članovi Loyalty kluba, obradovati i popustom od 20 odsto na kompletan LEGO® asortiman proizvoda.

story.rspromo

Još iz rubrike