Kompaniji Bambi nagrada za “Najbolju volontersku akciju” u 2017.

08/12/2017 | 16:56

Kompaniji Bambi uručena je Nagrada za korporativno volontiranje za 2017. godinu u kategoriji za projekat “Bambi Karavan”.

Volonterska akcija „Bambi karavan“ organizovana je povodom 50 godina postojanja kompanije, a u okviru akcije donirano je 500 kg proizvoda za šest domova za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu i Kruševcu, u kojima boravi preko 200 mališana.

– Ponosni smo na ovu nagradu, a svakako će nam ona biti podstrek da i u narednom periodu, kroz slične volonterske projekte širimo duh zajedništva i humanosti u lokalnim zajednicama širom naše zemlje – istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi.

Nagrada, koju dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, podržava inicijative kompanija koji sprovode programe volontiranja zaposlenih. Nagrada za korporativno volontiranje je uspostavljena 2011. godine, u saradnji sa međunarodnim partnerima CSR Europe i BITC, u sklopu obeležavanja evropske godine volontiranja, a dodeljuje se s ciljem da se prepoznaju i promovišu kompanije koje, osim novčanih sredstava, ulažu vreme i veštine svojih zaposlenih u razvoj lokalne zajednice.

Story.rspromo

Još iz rubrike