KAKO DA VAŠE DETE PROVEDE ZIMSKI RASPUST NA KVALITETAN NAČIN?

28/11/2018 | 13:20

Istraživanja su pokazala da deca kojoj se posvećuje dovoljno pažnje, na razne načine, izrastaju u samouverene i sposobne osobe, svesne količine ljubavi koja ih okružuje. Kao svaki roditelj, tako i vi verovatno želite najbolje za svoje dete.

S obzirom na to da svi živimo brz život, prepun obaveza, svakodnevnih uspona i padova, nismo uvek u mogućnosti da svojoj deci posvetimo maksimalnu pažnju, a posebno ne tokom školskih raspusta. U zamenu za to, deca najčešće budu poverena svojim bakama, dekama i tetkama, gde nisu uvek izložena svojim vršnjacima. Tako deca svoje slobodno vreme, koje mogu potrošiti na kreativan i edukativan način, najčešće provode sedeći ispred televizora ili igrajući razne igrice na svojim PC računarima.

Sigurno vam se nekad desilo, da ste kao roditelji svesni koliko zatvoren prostor, animirani programi i neprikladan multimedijalni sadržaj loše utiču na odrastanje vaše dece i zapitate šta je to što biste mogli da uradite kako biste ulepšali njihovo detinjstvo? Imamo predlog za vas!

HAJDE DA IM ZAJEDNO ULEPŠAMO JOŠ JEDAN ZIMSKI RASPUST I OMOGUĆIMO IM DA UŽIVAJU U NEZABORAVNOJ ZIMSKOJ ČAROLIJI SA SVOJIM VRŠNJACIMA!

EQUILIBRIO Zimski jezički kamp 2019. (www.jezickikamp.com) organizuje se u Beogradu, u 2 smene, tokom zimskog raspusta.

Zimski kamp je osmišljen tako da na zanimljiv način, kroz kreativne radionice, vesele igre, jezičke pričaonice, izlete i posete muzejima osnovci od I do VIII razreda usavršavaju engleski jezik. Uz bogaćenje vokabulara kroz jezicke i društvene igre sa svojim vršnjacima, kamperi stiču samopouzdanje i oslobađaju se u komunikaciji na engleskom jeziku.

Nova znanja o temama koje su predmet njihovog interesovnja, kamperi stiču na drugačiji i zanimljiviji način od uobičajenog, uz primenu savremenih tehničkih uređaja i najmodernijih nastavnih sredstava.

Svaki dan proveden na kampu predstavlja novu avanturu kroz koju kamperi putuju sa svojim profesorima, animatorima i drugarima. Kroz tematsku pustolovinu kampa, sa osmehom na licu i u vedrom duhu, svakodnevno stvaraju nove uspomene.

Interesovanje je veliko, a broj mesta je ograničen.

Rezervišite svom detetu mesto na vreme i omogućite mu da zajedno sa svojim vršnjacima uplovi u more novih izazova za osnovce.

Više informacija o EQUILIBRIO Zimskom jezičkom kampu 2019. saznajte na: ZIMSKI JEZIČKI KAMP.

story.rspromo

Još iz rubrike