Hotel Amsterdam vas poziva na proslavu NAJLUĐE NOĆI, specijalna gošća Nina Radulović

26/12/2018 | 14:56

Hotel Amsterdam nalazi se u najužem centru starog grada i nudi 41 luksuzno opremljenu sobu, kao i komforan predsednički apartman sa panoramskim pogledom ka Beogradu na vodi.

Potpuno nov i moderan hotel sa 4 zvezdice, smešten u ulici Jug Bogdanovoj 10, udaljen je samo par minuta hoda od glavne pešačke zone – ulice Knez Mihailove, boemskog dela grada – Skadarlije i Kalemegdanske tvđave.

Hotel raspolaže moderno opremljenim i klimatizovanim sobama, poseduje dva restorana, lobi bar, spa centar, konferencijsku salu, Wi-Fi mrežu, parking i recepciju koja radi 24 h.

Prioritet profesionalnog osoblja su udobnost i komfor svakog gosta i čine Amsterdam hotel pravim izborom za vašu turističku ili poslovnu posetu Beogradu.

U okviru luksuznog spa centra, nalazi se i bazen koji pruža gostima mogućnost relaksacije i opuštanja nakon napornog dana. Bazen sa svetlećim efektima, Water-jet sistemom za plivanje u mestu i vodopadom učiniće vaš boravak i opuštanje nezaboravnim.

Kombinovanjem bazena sa saunom ili parnim kupatilom oslobodite vaše telo stresa i negativne energije. Počnite ili završite dan na najbolji način.

Ako još uvek niste odlučili kuda za najluđu noć, pozivamo vas da nam se pridružite u Rooftop restoranu a specijalna gošća je Nina Radulović.

Očekujemo vas: Info@amsterdamhotelbelgrade.com

Story.rsPromo

Još iz rubrike