Filip Filipović novi ambasador Vichy linije proizvoda Dercos Aminexil MEN

26/03/2019 | 13:50

Zvanično najbolji vaterpolista Evrope odlučio je da sa javnošću podeli kako se, posle brojnih sportskih odličja, van bazena izborio za zdravu kosu

Strastveni ljubitelji vaterpola širom Srbije, ali i oni koji nisu previše zainteresovani za sport, na pomen Filipa Filipovića uglavnom imaju iste asocijacije – uspeh, snaga i posvećenost. Ovo nije nimalo čudno, imajući u vidu da se, kao kapiten jednog od najuspešnijih sastava reprezentacije u istoriji Srbije, Filip sa svojim saigračima izborio za najsjajnija vaterpolo odličja. Profesionalnom sportisti, čiji je životni ritam posvećen primarno održavanju fizičke spremnosti, očuvanje i nega kože i kose među čestim i napornim treninzima, kako sam kaže, postaje još veći izazov.

Međutim, šampionski stav je da izazov nije prepreka – već inspiracija. Zato Filip ističe da je na vreme shvatio koliko je nega kose i vlasišta važna – a rezultat ove spoznaje je, osim neporecivog estetskog dela, i uspešna saradnja sa kozmetičkim brendom Vichy, koji ga je imenovao za ambasadora Dercos Aminexil-a.

– Kao profesionalnom sportisti, svaki dan mi je pun izazova, mnogo je stvari o kojima mislimo i to ne samo kad smo u igri. Zdravlje i briga o telu je na prvom mestu, da bismo bili u formi i pružili najkvalitetniji deo sebe, ali i da bismo dali primer svima koji nas gledaju i bodre, a pogotovo onima koji od nas uče. Zato ne smemo da zapostavimo nijedan deo tela, a kosa je nešto što ne zaboravljam. Saradnja sa brendom Vichy potvrđuje da je kvalitet uvek izbor, a Dercos proizvodi su jednostavni za korišćenje – ističe Filip Filipović.

Linija protiv opadanja kose sastoji se od tri izuzetno efikasna preparata, osmišljenih da deluju na smanjenje opadanja kose, ali i na očvršćivanje postojećih vlasi. Za prve znake gubitka kose tu je Aminexil MEN intenzivni tretman, koji se ciljano nanosi na područje opadanja kose (teme i/ili zaliske), a osim što jača vlakno kose u roku od šest nedelja dokazano usporava opadanje kose. Za proređenu kosu celog temena Vichyjevi stručnjaci pripremili su Aminexil MEN penu za retku kosu trostrukog delovanja, koja trenutno zadebljava vlas i daje strukturu. A kako je pranje kose za mnoge i svakodnevna aktivnost, Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon revitalizuje vlasište za jaču i gušću kosu, a odlična je dopuna bilo kom proizvodu.

– Prema kliničkim studijama, 30 odsto muškaraca u 25-oj godini, 40 odsto u 40-im godinama, kao i 50 odsto u 50-im pokazuju znake androgenske alopecije, najčešćeg oblika gubitka kose kod muškaraca i žena, koju nazivamo i ’genetska ćelavost’ – ističe mr. sci. dr Miloš Trojanović, specijalista dermatovenerologije.

– Kao dermatologu mi je jako bitna klinička ispitanost i delotvornost preparata. Primenom Dercos i Aminexil preparata smanjuje se opadanje kose, a perut, masne naslage, svrab i peckanje nestaju. Time se postiže obostrano zadovoljstvo i naših pacijenata i nas dermatologa – dodaje on.

Sa novim Vichy ambasadorom, briga o kosi i vlasištu postaje ne samo nužna, već i privlačna. Kosa bira Dercos!

Više informacija o proizvodima potražite na vichy.rs, dok video sa ambasadorom Filipom Filipovićem pogledajte na linku.

story.rspromo

Još iz rubrike