Da li znate kako nastaje majonez? Ne propustite Dijamant karavan i saznajte tajnu pravog majoneza

12/07/2018 | 16:46

Iako pravi gurmani vole pre svega da uživaju u hrani i da se prepuste čaroliji svakog zalogaja bez mnogo razmišljanja, mnoge ipak zanima kako nastaju određeni proizvodi i dodaci koji su nezaobilazni u kuhinji. Ako ste i vi među njima, ne propustite zanimljiv i edukativan događaj koji organizuje kompanija Dijamant. U pitanju je karavan “Fabrika majoneza” koji će svakog vikenda tokom jula i avgusta posetiti nekoliko gradova i mesta u Srbiji – Niš, Beograd, Kragujevac, Zlatibor, Čačak.

Na moderan i interaktivan način moći ćete kroz originalnu animaciju da otkrijete put nastanka majoneza počevši od razbijanja jaja i mućenja do punjenja kesica Dijamant majoneza i saznaćete zašto je samo majonez koji je napravljen od svežih žumanaca onaj pravi.

Osim kesice Dijamant majoneza koju ćete dobiti na kraju vašeg kulinarskog putovanja, imaćete priliku da probate ukusne i sočne sendviče čiji je upravo majonez ključni sastojak.

Informacije u vezi sa tačnim datumom posete Dijamant karavana u vašem gradu možete proveriti na sajtu Dijamanta na sledećem linku: https://www.dijamant.rs/fabrika-majoneza-dijamant-karavan/

 

story.rspromo

Još iz rubrike