Antonio Banderas : Kaži mi kakav ti je otac i reći ću ti koji je parfem idealan za njega

08/05/2018 | 20:07

Otmen, smeo, avanturista… kakav god da je njegov ukus ili životni stil, postoji parfem koji prefektno može da se uklopi uz njegovu ličnost.

Antonio Banderas kroz tri nova parfema otkriva svet jedinstvenih aroma koji su prilagođeni najprefinjenijim ukusima.

Dan očeva je savršena prilika da poklonite parfem koji nije samo pribor za lepotu već lični brend. Aroma koja ističe ličnost zarobljena je u mirisnom sećanju vama bliskih ljudi.

Antonio Banderas Fragrances prilagođava svaki od ovih parfema, do određenog stila čoveka i određenog načina života. Različiti stilovi se otkrivaju kroz tajni univerzum maskularnih mirisa, sa njihovim jasnim zajedničkim imeniteljem – zavođenjem.

The Secret: Za smele očeve
Prirodno nadaren i misteriozan čovek koji momentalno zavodi bez ikakvog napora. Tajna je senzualna, rafinisana i izuzetno zavodljiva esencija. Gornje note prikrivaju citrusno, aromatično telo sa mekim akordima od nane i bergamota; telo je umotano u kombinaciju kardamoma, cimeta i bibera, iznenađujuća mešavina sa zabavnim, blago ružičastim dodirom. Igra zavođenja okružuje pačulima, tonikom, vanilom i kožnim akordima. Parfem koji je intenzivan, muški i zadivljujuci. Toaletne vode od 50 i 100ml i Dezodorans u spreju od 150ml, čuvaju ovu izuzetno dragocenu tajnu u svojim jedinstvenim bočicama.

The Golden Secret: Za otmene očeve
Antonio Banderas je fascinantan muškarac čiji šarm i seksepil nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Zlatna tajna je jedinstveni parfem sa aromatičnom svežinom i dosta ličnosti – savršena kombinacija začinjenih, drvenih akorda i intenzivne arome kože. Gornje note dodaju mint svežinu sa zelenim likerom jabuke, nastavljajući eksplozivnim koktelom crnog i crvenog bibera, dok akordi kedarskog drveta, ambera i kože donose dubinu i senzualnost mirisu dizajniranom za one koji imaju najiskusniji osećaj mirisa. The Golden Secret je miris koji je dizajniran za te specijalne prilike… kada ono što je zabranjeno i privlačnost idu ruku pod ruku. Dostupan je u obliku Toaletne vode od 50ml i 100ml.

The Secret Temptation: Za očeve avanturističkog duha
Rizik i iskušenje su deo života avanturističkih očeva. Uz svako iskustvo traže nove izazove za prevazilaženje – i iskušenja da podlegnu. Sa svakim iskustvom oni traže nove izazove koji mogu da prevaziđu. Dejstvo citrusnih nota sa začinama i crnim šumama povećava misteriju iskušenja. Senzualno, atraktivno srce kombinira cvetne i aromatične note kako bi miris potpuno osvojio. Osnova – suva, jaka, dinamična i hipnotička – obogaćuje miris vetivera, vanile i mošusa, uzimajući nivo iskušenja do granice. Suština za one koji ne mogu da se odupru navijanju novih avantura.

* Ovo su naši predlozi, ali imajte na umu da Antonio Banderas Fragrances sadrži 16 parfema koji odgovaraju svakom ukusu i ličnosti.

Story.rsPromo

Još iz rubrike