Moda

3 komada odeće koji skidaju kilograme bolje od dijete

Kako sakriti nedostatke odećom zanima mnoge

3 komada odeće koji skidaju kilograme bolje od dijete

Anna Zhuk/Shutterstock

Kako sakriti nedostatke odećom pitanje je koje često postavljamo. Posebno kada znamo da ispravno odabrana garderoba može da učini da izgledamo i pet kilograma mršavije. Poštujte ova tri saveta i izgledaćete mršavije bez dijete.

Maki dužina
Maksi se smatra najzahvalnijom opcijom odeće. Duge suknje i haljine pomažu da se izduži silueta, čineći je gracioznijom.

Pročitajte: Najpopularniji model patika za leto 2024. godine - Idealne i za dan i za večernje izlaske

Izborom ove dužine dodajete dodatnu vertikalu slici, što vam omogućava da ne brinete o tome kako je dodatni desert koji niste mogli da odbijete dan ranije uticao na vašu figuru.

Garderoba odgovarajuće veličine

Oversize odeća je odlična opcija za opušten izgled i one dane kada ne želite da uvlačite stomak. Glavna stvar je da se ne preterujete, jer ovakvi modeli mogu imati suprotan efekat.

Slobodno kombinujte uske duge rukave sa kargo pantalonama i ugurajte obimni džemper u kratku suknju. Tako ćete stvoriti efekat odeće koja vam neobavezno visi, iza koje se krije isklesana figura.

Monohromni izgled

Jednobojni izgled će vam omogućiti da ispravite svoju figuru za kratko vreme, čineći je vitkijom i privlačnijom. Činjenica je da kontrastni prelazi i jasne granice, po pravilu, seku siluetu, fokusirajući na taj način pažnju na nedostatke.

Ann Haritonenko/Shutterstock

 

 

Odeća koja je napravljena u istoj šemi boja, naprotiv, može poboljšati efekat mršavljenja. Crne, bež, braon i sive nijanse su vaša vizitkarta, koja će vam pomoći ako ste zaboravili da obnovite članstvo u teretani, a pica u restoranu je bila previše ukusna.

Komentari (0)

Loading