Moda

Najpopularniji model patika za leto 2024. godine: Idealne i za dan i za večernje izlaske

Najpopularniji model patika za leto

Najpopularniji model patika za leto 2024. godine: Idealne i  za dan i za večernje izlaske

shutterstock/Luca Ponti

Najpopularniji model patika za leto obradovaće mnoge.

 Adidas Samba model bio je na vrhuncu popularnosti i dobio titulu glavne obuće leta 2023. Štaviše, ovaj trendi par su masovno voleli i muškarci i žene. Iako je još uvek tražen među širokom publikom, modni lideri ga više ne smatraju tako privlačnim.

Ikonične patike Nike Cortez  glavi su hit ovog leta. Pojavile su se pre pedeset godina, a prvi put su predstavljene tokom Letnjih olimpijskih igara 1972. u Minhenu.

Krajem 2010. godine modna zajednica je ponovo oživela „kortez“. Tada su klasični model sa crvenim znakom nosile brojne poznate ličnosti, i to ne samo za svakodnevne već i za večernje prilike.

Ove 2024. godine, legendarne patike su ponovo na listi trendova. Кao i u slučaju Sambe, sada u modi nisu samo klasične boje, već i one najsjajnije. Zelene, žute, roze, plave i crvene opcije - sve dolazi u obzir.

One mogu delovati kao akcenat u boji i kontrast sa celokupnim stajlingom ili mogu harmonično upotpuniti monohromatski izgled. Sa retro estetikom ove patike će odgovarati većini odevnih predmeta, bez obzira u kom su stilu.

Komentari (0)

Loading