Punije dame moraju da znaju ove trikove! Evo kako da sakrijete kilograme

23/02/2020 | 18:42

Bilo da imate realan problem sa viškom kilograma ili imate neki deo tela koji vas čini nesigurnom, imamo rešenje za vas. Da li vam se nekada desilo da se pogledate u ogledalo dva dana za redom, da vidite promenu u kilaži, a da znate da se kazaljka na vagi nije pomerila? Za to je “kriv” vaš modni odabir tih dana.

Ako imate koji kilogram viška na stomaku ili kukovima, imamo rešenje za vas. Odabir, ali i sparivanje određenih komada odeće učini će da izgledate kao milion dolara ili kao neko kome je hitno potreban modni savetnik. Granica je često tanka. Ovi stilski trikovi pomoći će vam da budete u prvoj grupi.

 

Zaboravite na preusku garderobu

Jednobojni komadi šireg kroja koji prate liniju tela su vaš glavni saveznik. Ne morate da se opterećujete bojama i da birate samo one tamne. Monohromski stajling na primer u bež boji će učiniti da figura izgleda vitko.

Vertikalne pruge igraju ključnu ulogu

Pomenuti dezen je uvek dobar odabir. Haljine ili kombinezoni su pravi izbor u ovom slučaju, jer će dati najbolji efekat, piše Still.

Ana Nikolić se bori sa kilogramima, ali ju je dočekao ovaj problem 

Stavite akcenat na deo tela koji volite

Ako želite da skrenete pogled sa stomaka, uvek je odličan trik da akcenat stavite na grudi ili noge, naravno sa ukusom. Međutim, ako je obrnuto, pantalone šireg kroja ponesite uz majicu koja naglašava struk i imaćete jedan seksi outfit.

Haljine ispod kolena i duže

Haljina je uvek odličan izbor da izdužite figuru, ali i da izgledate mršavije. U onoj dužine ispod kolena na preklop izgledaćete privlačno i trendi.

View this post on Instagram

•robe @impulsives.fr 🍊

A post shared by Inspi by loan (@inspi.by.loan) on

Pantalone sa visokim strukom su najbolja opcija

Farmerke sa niskim strukom mogu da nose samo one dame sa savršeno izvajanom figurom. Ukoliko želite vizuelno da smanjite kukove i stomak, opredelite se za one sa dubokim strukom. U njima noge izgledaju duže, a čitava figura vitkije, piše pomenuti portal.

Bubuljice, kilogrami, loš ten: Problemi koji se mogu javiti ukoliko ne spavamo dovoljno

View this post on Instagram

•total outfit @missyempire #missyempire #missygirls

A post shared by Inspi by loan (@inspi.by.loan) on

Kardigan će zamaskirati svaki kilogram viška

Kardigan odlično ide uz svaki komad garderobe. Sakriće višak kilograma na ovim kritičnim delovima tela. Samo obratite pažnju da ne birate one “prevelike” da ne bi učinili suprotan efekat.

View this post on Instagram

#mood •bottes @osmose_shoes •veste @maana_paris

A post shared by Inspi by loan (@inspi.by.loan) on

story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike