Selin Dion nosila ČUVENU OGRLICU iz filma “Titanik” (foto)

05/07/2019 | 12:26

Poznata pevačica ubedljivo je najveća atrakcija na ovogodišnjoj Nedelji visoke mode u Parizu i to ne samo zbog onoga što je nosila 

Ove godine na Nedelji visoke mode u Parizu sve oči su bile uprte u divu fantastičnog glasa Selin Dion. Svako njeno pojavljivanje na ovom prestižnom događaju iznova je izazivalo pažnju modnih kritičara ali i ljubitelja mode i to sa razlogom. Upadljive i ekscentrične kreacije, različite cipele, skupoceni nakit ova pevačica odlično nosi, ali sve to nije skrenulo pažnju sa još jedne stvari koju javnost ne može da ne prokomentariše, a to je njena ekstremna mršavost.

Početkom godine već se pisalo kako je Selin znatno oslabila. Mnogi su mislili da je Selin vodila borbu sa anoreksijom pošto je njen muž i bivši menadžer Rene Angelil preminuo početkom 2016. godine. Samo dva dana nakon toga, umro je i njen brat Danijel.

Dion je tada objasnila da je „malo smršala“ pošto se prepustila „strastvenom plesu“, baletu.

Međutim, sve ovo palo je u zaborava kada se Selin pojavila sa dobro poznatom ogrlicom iz Titanika.

Svi se sećamo ogrlice sa plavim dijamantom iz čuvenog filma koji je nosila glumica Kejt Vinslet koja se sada našla na Selin Dion u Parizu.

Iako se, kako pišu strani mediji, radi samo o kopiji, ona izgleda prelepo, a pevačica je još jednom uspela da skrene pažnju na sebe.

O čemu pišemo, pogledajte u nastavku:

Stranice 1 2
story.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike