Minđuše od 600 dinara koje Kejt Midlton voli više od kraljevskih dijamanata (foto)

01/02/2020 | 17:00

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ponovo je oduševila britansku i svetsku javnost skromnim modnim aksesoarom bez kog ne može da zamisli nijedan svoj autfit.

Naime, Kejt Midlton pre nekoliko dana posetila je predškolsku ustanovu Stokvel Gardens u Londonu, gde se družila s mališanima koji pohađaju jaslice i vrtić. Svoju odevnu kombinaciju prilagodila je ovoj poseti i tom prilikom ponovo oduševila jednostavnošću koju neguje od ulaska u kraljevsku porodicu.

Budući da u narodu postoji uvreženo mišljenje – što je titula veća to je deblji džep, lepa vojvotkinja Kejt Midlton ove stereotipe olako razbija svojim skromnim ponašanjem.

Naime, ona je pored savršene modne kombinacije koju je pažljivo odabrala budući da je znala gde dolazi, ovoga puta stavila akcenat i na minđuše. Ovaj dragoceni par koji je ponela na ovom sastanku poznatog su brenda a koštaju svega 600 dinara. Iako u svojoj kolekciji sigurno poseduje nakit koji ima neprocenjivu vrednost, neosporna je činjenica da nije bitna cena ukoliko lepa i jednostavna stvar ume da se iznese.

Kejt Midlton u providnoj čipkastoj haljini, o da! Ako ne verujete, pogledajte

Lepa vojvotkinja Kejt Midlton ovim odabirom nakita dokazala je da jedna posve cenovno jeftina stvar može da izgleda preskupo.

Šta vi mislite?

Da li vam se dopadaju vojvotkinjine minđuše?
227 votes · 227 answers
Glasaj

Dok Megan Markl jedva skuplja za kabanicu Kejt Midlton svojim modnim odabirima oduševljava svet

Dok javnost ne prestaje da priča o potezu Harija i Megan, Kejt Midlton ne silazi sa trona najbolje odevene britanske dame. I dok bivše vojvode svijaju novo gnezdo negde daleko u Kanadi bez kamare funti koju su mogli da imaju na svojoj imovinskoj karti, svaku novu vest o njima Kejt Midlton zaseni svojim pojavljivanjem. Tako je nedavno lepa vojvotkinja ponela neprolazni trend – tvid koji se vratio na modnu scenu u velikom stilu.

Komplet sive boje od finog materijala Kejt Midlton koji je ponela tokom obilaska dečje bolnice očarao je fotoreportere koji su napravili čitav fotosešn Kejt Midlton u ovom velilčanstvenom izdanju.

Evo kako Kejt Midlton izgleda u bikiniju (foto)

Prvi koji je često upotrebljavao ovaj materijal u svojim kolekcijama jeste legendarni Karl Lagerfeld a da je ovo jedan od najtoplijih materijala koji se inače pravi od vune, prepoznale su i poznate dame poput Naomi Kembel, Kristen Stjuart, Tamare Kalinić pa i same Kejt Midlton.

Ovom prilikom pogledajte i kako je izgledala poseta Kejt dečjoj bolnici te i kako je izgledala lepa vojvotkinja u ovom sjajnom tvid kompletu.

story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike