Glumice vs pevačice: Koja dama je najbolje izgledala sinoć

19/12/2019 | 14:20

Sinoć je u “Bitefu” održana premijera predstave “Lepa Brena prodžekt”, a pevačicu igrale su četiri glumice različitih generacija – Jovana Gavrilović, Tamara Krcunović, Jasna Đuričić, Jelena Ilić i jedan glumac Ivan Marković, dok su za režiju zaduženi Olga Dimitrijević i Vladimir Aleksić.

Ovim povodom prisustvovale su mnoge poznate zvezde iz glumačkog i pevačkog sveta a njihovo pojavljivanje na ovom događaju bio je prava parada sezonskih IT odevnih komada.

Prvi put u javnosti: Upoznajte zanosnu Sandru, devojku Viktora Živojinovića! (foto)

Ono što je ove jesenje i zimske sezone apolutni hit je midi ili maksi kaput koji je dostupan i u više kolorita- nude, sive, bež, crne i prljavo roze boje, a koji su naše dobro poznate dame ovog puta ponele na ovoj večeri.

Prilikom izbora ovakvog modela, možete izabrati čak i oversize model. Ovaj stil je sada u modi, a svedene nijanse čine ovaj oversize kaput još atraktivnijim. Sve što ostaje – to je da dodate nekoliko modnih dodataka koji će začiniti vaš izgled.

Lepa Brena, Nataša Ninković, Ana Bekuta i Jelisaveta Orašanin jednako su dobro iznele ovaj savršeni zimski komad.

Popularna pevačica, Lepa Brena ponela je ženstveni model kaputa pojačan neobičnim detaljima u kombinaciji sa kožnom haljinom i smelom obućom dok je glumica Jelisaveta išla na sigurno – kamel kaput u kombinaciji sa crnom roklom i farmerkama, kao i obućom u kamel boji.

MODNI dvoboj Lepe Brene i Jelisavete Orašanin

Modni dvoboj - kome bolje pristaje ovaj IT modni komad - Lepoj Breni ili Jelisaveti?
471 votes · 471 answers
Glasaj

Sa druge strane, Ana Bekuta pribegla je jednostavnoj a elegantoj ležernosti. Sivi midi kaput u kombinaciji sa belom košuljom i crnim farmerkama i obućom sigurna su i uvek trendi varijanta.

Lepa Nataša Ninković poznata po ženstvenim krojevima sukanja, ovog puta iskombinovala je suknju bogatog A kroja sa kratkim kaputom i zanimljivim asesoarima a sve je razbila neočekivanom bojom oversized tašne.

MODNI dvoboj Ane Bekute i Nataše Ninković

Modni dvoboj - kome bolje pristaje ovaj IT modni komad - Ani Bekuti ili Nataši Ninković?
412 votes · 412 answers
Glasaj

story.rsAta Images Antonio Ahel

Još iz rubrike