Moda

Spektakularna revija U ČAST MILENE DRAVIĆ: Veče je bilo EMOTIVNO a kada su one ušetale, SVE JE STALO! (foto)

Spektakularna revija U ČAST MILENE DRAVIĆ: Veče je bilo EMOTIVNO a kada su one ušetale, SVE JE STALO! (foto)

U čast legendarne Milene Dravić večeras je održana spektakularna revija koja je na posve emotivan način podsetila na sve značajne trenutke koje nam je ova, nikad zaboravljena glumačka diva pružala godinama unazad. Njene uloge, talenat ostao je zauvek zapečaćen u mislima i dušama svih kolega, publike, ali i mnogobrojnih ljubitelja njene grandiozne harizme i talenta kojim je plenila.

Beogradska revija u okviru 45. "Pervol fešn vika" posvećena ovoj glumačkoj legendi, ponovo je oživela sve predivne trenutke i uloge koje je ostavila iza sebe, a kojima je ulepšavala živote različitim  generacijama koje su joj bile odane.

Dok su manekenke šetale pistom svirale su i predivne melodije Dušana Prelevića Preleta, a na trenutak sve je stalo kada su počele da se, jedna za drugom, nižu najlepše zajedničke fotografije Milene Dravić i Dragana Nikolića. 

Bili su najznačajniji i najlepši par naše javne scene, opstali su do kraja te se do poslednjeg daha svojski trudili da nam udahnu veru u pravu i istinsku ljubav.

Hvala im na tome!

Kako piše portal Žena Blic, čast da ponesu kreacije rađene po meri Mileninih uloga kao i kostime koje je nosila sedamdesetih na malim ekranima, pripala je Danici Maksimović, Tanji Bošković, Vanji Ejdus, Oliveri Kovačević, Mariji Tarlać, Tamari Aleksić, Jasmini Sanader, Anđelki Pripić...

Inspirisani Milenom modele su kreirali Aleksandra Lalić, Ašok Murti i "Ercegovac" šeširi, Igor Todorović, Boris Čakširan, Daniela Glišić, Dejana Momčilović, Ines Janković, Mina Sanader, Tijana Žunić, "Doda komad", Dragana Ognjenović, Svetlana Jaćović, Tamara Radivojević, Zora Mojsilović, Budislava Keković i "Getup" Jasmine Vujović.

Sećanje na Milenu Dravić, na njen osmeh i bezvremeni stil zauvek će ostati zacementirano u životima svih nas, a na nama je da se potrudimo da svo blago mudrosti koje je nesebično delila, prenesemo i mlađim naraštajima.