Moda

I britanska princeza bi poželela istu: Tamara Vučić prošetala haljinu koja je odraz prefinjenog ukusa i elegancije (FOTO)

Haljina Tamare Vučić za posebne prilike zadivila bi i britansku princezu

I britanska princeza bi poželela istu: Tamara Vučić prošetala haljinu koja je odraz prefinjenog ukusa i elegancije (FOTO)

Profimedia

Prva dama Srbije, sa delegacijom Srbije posetila je Keniju, gde ju je ugostio premijer i ministar spoljnih poslova, kao i supruga predsednika Republike Kenije, Rejčel Ruso.

Za tu priliku haljina Tamare Vučić pažljivo je odabrana. Reč je o uskoj haljini sa cvetnim printom, jarkih boja, koja naglašava siluetu, elegantne midi dužine.

Pročitajte: Prva dama ponovo diktira modne trendove - Tamara u boji sezone prošetala crvenim tepihom

Ovakav model i kroj haljine često nosi i britanska princeza od Velsa, Kejt Midlton, sa čijim stilom i odmerenošću neretko porede stil prve dame Srbije.

Kako je haljina Tamare Vučić sama po sebi veoma upečatljiv komad, prva dama odabrala je neutralne bež salonke i belu torbu. Dok je minimalni mejkap i svoju prepoznatljivu frizuru, duge, blage talase, ponela i u ovoj prilici.

Na račun svog stila i izgleda, prva dama ovom prilikom dobila je brojne komplimente, te na njenom Instagramu možete pročiteti komentare poput: "Naša prva dama je najlepša", "Gospođo Tamara, prelepi ste" i slične.