Moda

Kreacije Dijane Radonjić oduševile Milano Fashion Week

Milano Fashion Week ove godine bio je u znaku srpske mode.

Kreacije Dijane Radonjić oduševile Milano Fashion Week

Promo

Dizajnerka Dijana Radonjić predstavila je svoju najnoviju kolekciju haljina koja je izazvala brojne oduševljene reakcije publike i modnih kritičara. Inspirisana putovanjima kroz prirodu i bogatstvom tradicije, Dijana je u svoj rad unela elemente klasične elegancije spojene s modernim siluetama.

Promo

 

 

Dijana kaže da je njena kolekcija rezultat dubokog promišljanja o povezanosti žene s prirodom. "Želela sam da prikažem harmoniju boja i tekstura koje nas okružuju.

Promo

 

 

Svaka haljina priča svoju priču, od mirisa cvetova do pokreta vetra," kaže ona. Revija je, inače održana u glamuroznom ambijentu milanske Palazzo Bocconi.

Promo

 

 

Kritičari su pohvalili savršeno izbalansirane krojeve i sofisticirane detalje. "Ovo je prava renesansa za modnu scenu. Dijana donosi svežinu i inovativnost koja se teško pronalazi," istakla je jedna od italijanskih modnih blogerki.

Promo

 

 

U kratkom razgovoru nakon revije, Dijana je podelila svoje utiske: "Biti deo Milano Fashion Weeka je za mene ostvarenje sna. Osećam veliku odgovornost da predstavljam svoje korene i vrednosti kroz modu. Nadam se da će ova kolekcija inspirisati druge da cene lepotu u jednostavnosti!”

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading