Moda

Vizuelno izdužuju noge i skidaju kilograme: Idealne za dame sa širokim bokovima

Farmerke koje vizuelno izdužuju figuru

Vizuelno izdužuju noge i skidaju kilograme: Idealne za dame sa širokim bokovima

Creative Lab/Shutterstock

Farmerke koje vizuelno izdužuju figuru sve dame koje imaju koji kilogram viška ove jeseni će obožavati.

Mnogi od nas su se više puta susreli sa ovim problemom tokom kupovine - farmerke stoje dobro. Najčešće devojke sa širokim bokovima imaju ovaj problem - svaki odlazak u kupovinu završava se pokvarenim raspoloženjem.

Pročitajte: Mnogi ih izbegavaju zbog jedne stvari, ali one su zvanično najmodernije farmerke za proleće

Klasični modeli pantalona mogu se izabrati prilično brzo, dok je sa farmerkama to malo teže. Devojke sa figurom peščanog sata najčešće imaju uzan struk i obimne bokove, što otežava pronalaženje idealnog para farmerki. Neki model je dobar za bokove, ali širok u struku

Naravno, nakon još jednog povećanja težine, želite da nosite široke pantalone kako biste sakrili nedostatke figure. Ali ne morate to da radite sa farmerkama koje su vam broj veće.

Ako želite da istaknete sve obline vaše figure, a da pri tom ne preterujete sa pripijenom siluetom, preporučujemo vam da se odlučite za pravi kroj.

Čak i na fotografijama holivudskih zvezda koje nisu baš vitke možete videti kako biraju farmerke ravnog kroja jer ispravljaju i izdužuju liniju nogu, dok skrivaju širinu na dnu kukova.

Dakle, ako je vaš cilj da skrenete pažnju sa gornjeg dela nogu što je više moguće, ubacite u korpu farmerke sa ravnim nogavicama.

Samo ne zaboravite na druge jednako trendi aspekte. Ravne farmerke, baš kao i klasične pantalone, čine vitkim i vizuelno izdužuju vaše noge, ali samo ako imaju visok struk.

Još jedan mali detalj na koji stilisti savetuju da se fokusirate pri kupovini je boja teksasa. Naravno, na policama prodavnica sada možete pronaći razne nijanse teksasa: od bele i tamnoplave do modernog "mokrog" ili tamnog pranja. Ali izbor ipak treba napraviti u korist lakših modela. Prvo, izgledaju zanimljivije u jesenjem izdanju, a drugo, vizuelno izdužuju siluetu. Ali bolje je izbegavati nepotrebne detalje.

U suprotnom, farmerke će izgubiti svoju svestranost.

Komentari (0)

Loading