Moda

Jednostavno, a upečatljivo: Odevnu kombinaciju Tamare Vučić svaka žena mora da ima

Tamara Vučić oduševila modnim izdanjem

Jednostavno, a upečatljivo: Odevnu kombinaciju Tamare Vučić svaka žena mora da ima

Antonio Ahel/ATA Images

Tamara Vučić, od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni, neguje stil odevanja koji zaslužuje sve pohvale i najviše ocene.

Instagram screenshot

 

Prva dama Srbije bez greške bira odevne kombinacije za različite prilike, ali uvek ode i korak dalje. Njeni modni izbori su originalni i efektni, pa stoga ne čudi što svako pojavljivanje privuče veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Tamara Vučić blistala u Egiptu - Elegancijom zasenila sestru najbogatijeg čoveka na svetu

Ako se tome doda prirodna lepota, savršena linija i urođena elegancija, utisak je besprekoran

Tamara Vučić poslednjih meseci imala je niz protokolarnih obaveza, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, pa smo uglavnom bili u prilici da je vidimo u oficijelnim izdanjima. Ipak, nisu joj nepoznata ni nonšalantna izdanja, koja su koliko jednostavna, toliko i efektna.

Ovog puta Tamara Vučić zablistala je uz samo tri stavke: bele košulje uskih farmerki i ravne obuće. Dugu kosu podigla je u neobaveznu punđu, a opšti utisak je takav da ne čudi što mnoge žene žele da kopiraju njen stil.

Instagram screenshot

 

Pomenute komade odeće verovatno već imate u garderoberu, ne koštaju previše, a uz pravilnu kombinaciju postiže se fantastičan utisak. Uostalom, tako odeveni možete otići na fakultet, posao, kafu sa prijateljicama.

Instagram screenshot

 

„Dostojanstvena, elegantna i prelepa naša Tamara”, „Sijate jednostavnošću, unutrašnjom lepotom, prirodnošću” samo su neki od komentara koji su ispratili Instagram objavu gospođe Vučić.

Komentari (0)

Loading