Celebrity News

Gotovo 5 decenija kasnije rešio da iznese istinu: Progovorio otac sina Ane Bekute, njegove reči slamaju srce

Najveća tajna Ane Bekute isplivala je na videlo

Gotovo 5 decenija kasnije rešio da iznese istinu: Progovorio otac sina Ane Bekute, njegove reči slamaju srce

Antonio Ahel/ATAImages

Sa samo sedamnaest godina pevačica Ana Bekuta ostvarila se u ulozi majke i na svet donela sina Igora. Najveća tajna Ane Bekute do danas je identitet njenog tadašnjeg partnera i oca njenog sina.

Kao jako mlada Ana je odvojena od svog prvenca, koji je odrastao u domu, a ništa lakše u životu nije bilo ni njenom tadašnjem partneru.

Pročitajte: Tužan dan za Anu Bekutu - Oglasila se na Instagramu, potpuno se slomila

Kako piše "Scandal", njihovom izvoru nekadašnji partner Ane Bekute poverio je kroz kakav su pakao prošli kada su saznali da je pevačica trudna.

- Ispričao mi je da je Anu voleo više o svega, da je to bila prava mladalačka, nevina ljubav. I dan-danas mi odzvanjaju njegove reči o Ani. Rekao mi je: „Tada sam upoznao ženu borca i heroja i nikad više. Naš sin nastao je iz velike ljubavi - ispričao je izvor.

Ata Images

 

- Ana je bila premlada, a trudnoća šok za sve u familiji - kaže izvor otkrivši da Anu porodica nije podržala.

- Sama se za sve izborila, a ja sam bio slabić i kukavica. Nisam imao snage da se borim za Anu, ona je sve probleme sama rešila bez mene i moje pomoći i ja se toga stidim - reči su Aninog tadašnjeg partnera, tvrdi izvor pomenutog lista.

- Sina sam krišom išao da posećujem dok je bio u tom domu. Samo mi je bilo bitno da ga dotaknem, da ga pomilujem. Sad sam presrećan jer je izrastao u poštenog čoveka i domaćina. I to sve Aninom zaslugom.

Pročitajte: ON je vratio osmeh na lice Ane Bekute - Posle Mrkine smrti i teškog perioda ponovo srećna (FOTO)

- A ona je ostala prelepa. Žena čistog srca i obraza. Voleo sam je kao Boga, nikad je neću zaboraviti. To je najbolnija priča, sve bih dao da mogu da vratim vreme, ali sad je kasno.

Najveća tajna Ane Bekute od javnosti je skrivana decenijama, ali ne i od njenog sina Igora, koji je u domu bio osam meseci, dok Ana nije postala punoletna i došla po njega.

Ata Images

 

- Otkako znam za sebe, znam da je moja mama morala to da uradi. To se nikada nije krilo od mene niti je na mene ostavilo neke posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga.

- Nas dvoje i danas pričamo o tome. Taman posla da majci zamerim što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi, takav je bio zakon - rekao je Igor, od koga Ana nikad nije krila ko mu je otac.

- Imam sve informacije o ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo.

 

Komentari (0)

Loading