Moda

Modni kiks Jelene Gavrilović: Šta NIKAKO ne treba da nosite ove zime (FOTO)

Modni promašaj Jelene Gavrilović može vam ukazati na ono što ne bi trebalo da nosite ove zime.

Modni kiks Jelene Gavrilović: Šta NIKAKO ne treba da nosite ove zime (FOTO)

Modni promašaj Jelene Gavrilović, na osnovu fotografije koju je glumica objavila na društvenim mrežama,  iako lepo izgleda, pogrešan je iz više razloga, sa kojima bi se složili i svetski stilisti.

Modni promašaj Jelene Gavrilović - ovo ne treba nositi

Naime,  atraktivna glumica koja važi za uvek doteranu i negovanu ženu, koja vodi računa o sebi i retko kada pogreši kada je u pitanju modni odabir,  ali se sada i to dogodilo.  Jelena je ponela bundu raskošnog izgleda, u braon boji od plemenitog krzna, a asesoar joj je bila šubara u istoj boji, od istog materijala.

Pročitajte: SVI JOJ ZAVIDE - Fotografije sa romantičnog zimovanja Jelene Gavrilović i njenog dečka Darija OTKRIVAJU TAJNU

Instagram screenshot

 

Budući da renomirane modne kuće širom sveta i najprestižniji modni dizajneri izbegavaju da upotrebljavaju plemenito krzno u svojim kreacijama, ovo se može smatrati kardinalnom modnom greškom. Krzno odavno nije u trendu, jer nove snage iz sveta mode promovišu veganske materijale, zbog kojih ne stradaju nedužne životinje, te se trend nošenja krzna odavno smatra deplasiranim i demode.

Komentari (0)

Loading