Moda

Svi ga žele ove zime! Milica Pavlović ponela SKUPOCENI odevni komad, za kojim žene LUDE (FOTO)

Modni odabir Milice Pavlović u centru je pažnje javnosti…

Svi ga žele ove zime! Milica Pavlović ponela SKUPOCENI odevni komad, za kojim žene LUDE (FOTO)

Modni odabir Milice Pavlović oduševio je njene pratioce na društvenim mrežama, budući da se pevačica pohvalila svojom odevnom kombinacijom na “Instagramu” . S obzirom na to da Milica važi sa osobu koja voli da je u koraku sa trendovima, nije bilo ni čudno da je ponela komad koji potpisuje svetska dizajnerska kuća.

Naime, sudeći po fotografijama, pevačica je retko kada obučena isto, te teži da ima što raznovrsniji sadržaj u ormaru, a za ono što joj se dopada ne žali ni dinara. Tako je i ovaj put Milica oduševila javnost džemperom koji je obukla, a za kojim sve žene “lude” tokom ove zimske sezone.

Pročitajte: Ima neka tajna veza - Milica Pavlović i Vuk Kostić nakon ovoga više neće imati prostora za izgovore (FOTO)

Instagram screenshot

 

Ona je obukla topli, raskošni džemper renomiranog italijanskog brenda “Gucci” , koji ima logo na sebi i napravljen je od najfinijeg kašmira. Roze boja pristajala joj je savršeno, što su mnogi primetili, a džemper je “must-have” komad ove sezone, budući da mnoge poznate svetske ličnosti nose isti model u različitim bojama.

Milica Pavlović je još jednom pokazala da i te kako ume da pronađe ono što joj najbolje pristaje, te zato nije ni žalila da potroši 1300 evra koliko košta ovaj odevni predmet.

Komentari (0)

Loading