Moda

UVEK U KORAK SA TRENDOVIMA: Stil Sare Jo oduševio javnost, a evo i šta je u pitanju (FOTO)

Stil Sare Jovanović nedavno je privukao veliku pažnju na društevenim mrežama, a sve zbog najnovijeg trenda koji je ponela.

UVEK U KORAK SA TRENDOVIMA: Stil Sare Jo oduševio javnost, a evo i šta je u pitanju (FOTO)

Pevačica Sara Jovanović drži do mode i uvek je u koraku sa svetskim trendovima, što se može videti na osnovu fotografija koje neretko objavljuje na drušvenim mrežama. Takođe, nije retkost da Sara na javnim događajima zaokupira pažnju svih prisutnih svojim interesantnim modnim kombinacijama.

Stil Sare Jo posebno je došao do izražaja u kombinaciji koju je nedavno ponela, a koja je hit broj jedan među svetskim zvezdama. Naime, pevačica se odlučila na pomalo nekonvencijalan izgled, te je spojila razlilite boje teksasa. 

Pročitajte: Nikad ga ne prikazuje - Sara Jo uhvaćena s dečkom na odmoru, ovaj prizor će vas rastopiti (FOTO)

Sara je ukombinovala svetao džins sa košuljom koja je u tamnijoj boji teksasa, povodom čega bi i najstrožni modni kritičari aplaudirali, s obzirom na to da je ovaj trend izrazito dominantan ovog leta.

Čitav look, pevačica je ukrasila sa efektnim patikama, koje su pravile kontrast i posebno podigle njen izgled na viši nivo, što se sudeći po brojim pozitivnim komentarima na društvenim mrežama, njenim pratiocima i prijateljima posebno dopalo.

Komentari (0)

Loading