Moda

Modni savet Kejt Midlton - Kako nositi roze

Modni savet Kejt Midlton zlata je vredan, rekli bi kritičari. Uvek savršeno odmerena, sa nepogrešivim detaljima i odevena sa ukusom, ona je knjiški primer dobrog stila, a ovoga puta damama je dala posebnu lekciju.

Modni savet Kejt Midlton - Kako nositi roze

Nežno roze je boja, koja će definitivno obeležiti ovo leto. Ipak, iako jednostavna za kombinovanje, ona zahteva posebnu pažnju, ako želite da je nosite sa ukusom.

Upravo na tu temu je i modni savet Kejt Midlton - Kako nositi roze? Naime, vojvotkinja od Kembridža, neretko se opredeljuje za toalete u nežno roze boji, ali ih uvek kao po pravilu nosi na isti načni - jednostavno, svedeno i u tonu.

Pročitajte: Osam dana od intervjua, koji je uzdrmao kraljevsku porodicu, Kejt Midlton konačno ima povod za široki osmeh!

Nežno roze boja toliko je sofisticirana, da joj upliv drugih, težih tonova ne prija. Upravo zato Kejt Midlton nosi samo monohromatske "look-ove" onih dana kada nosi nežno roze.

Odevena u ružičasto od glave do pete, izgled nadograđuje samo suptilnim nakitom, dok su cipele i tašna uvek u istom tonu. Upravo zato, kada nosi roze,Kejt izgleda jednostavno, a opet prefinjeno.

Modni savet Kejt Midlton u ovom slučaju posebno je koristan jer je reč o boji, koja će ovog leta biti apsolutni "must have" kada je ulična, ali i klasična moda u pitanju.

Komentari (0)

Loading