Moda

Malo modno carstvo: Atina Tošić otvorila vrata svog garderobera (VIDEO)

Garderober Atine Tošić, baš kao garderober njene mame Jelene, pravo je modno carstvo, a samo delić njegovog sadržaja, Atina je podelila sa svojim fanovima na "TikToku"

Malo modno carstvo: Atina Tošić otvorila vrata svog garderobera (VIDEO)

Atina Tošić dokaz je da "jabuka ne pada daleko od stabla". Po svemu slična svojoj majci, devojčica je već velika zvezda na društvenim mrežama, gde više od 100 hiljada ljudi svakodnevno prati dešavanja u njenom životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Atina Tošić (@atiinatosic)

Svojim fanovima na "TikToku" i "Instagramu" Atina neretko pokazuje kako provodi vreme, a povremeno im pokaže delić svog luksuznog doma. Ovoga puta zvezda društvenih mreža postao je garderober Atine Tošić.

Naime, baš kao i njena mama i Atina poseduje pravo modno carstvo, a njen garderober obiluje fashion komadima, koje bi svaka devojčica poželela.

Pročitajte: Evo zbog čega svi komentarišu nove fotografije Atine Tošić (FOTO)

Deo svog modnog carstva podelila je na "TikToku", kako bi svojim pratiocima dala savet - kako se praktično spakovati za letovanje. Tom prilikom pokazala je trenutno omiljene modne komade i otkrila da je njen stil inspirisan 2000-tim godinama, što je trenutno apsolutni hit među tinejdžerima.

Komentari (1)

Loading
Milena

11:03 08.07.2021

Atina je predivna, ali jos uvek devojcica. I neka takva i ostane sto duze. Sve je nobles, samo uvek neka seta u prelepim ocima! I da baka, posavetuje mamu: trebalo bi je pustiti da dok je dete, bude samo to, ne zuriti pre vremena!