Moda

ISTORIJA SE PONAVLJA: Kompletan outfit Jelene Karleuše iskopirala OVA holivudska glumica

Stil Jelene Karleuše ne prestaje biti tema o kojoj se priča u poslednje vreme. Njen najsvežiji i raskošan outfit iskopirala je ni manje ni više nego svetska zvezda, a kao što znamo, to se ne dešava prvi put...

ISTORIJA SE PONAVLJA: Kompletan outfit Jelene Karleuše iskopirala OVA holivudska glumica

Pop diva Jelena Karleuša mogla bi bez sumnje poneti titulu najbolje obučene žene, ne samo na domaćoj nego i na svetskoj javnoj sceni. Stil Jelene Karleuše jeste nepresušan izvor inspiracije svetskim zvezdama, a na komadima koje ima u garderoberu mnogi bi joj mogli potpuno opravdano pozavideti.

Upravo u tome leži razlog što je neretko kopiraju, ni manje ni više najzvučnija imena na svetskoj sceni- Kim Kardašijan, Lejdi Gaga, Arijana Grande, Kajli Džener. Iako su zli jezici govorili da pevačica njih kopira, Jelena je daleko pre ponela određene kombinacije od pomenutih zvezda i uspostavila modna pravila koja se prate.

Pročitajte: Ovo ne može svako! Jelena Karleuša do sada neviđenim izdanjem zapalila Instagram! Svi komentarišu samo jedno (FOTO)

Nedavno, pri putovanju privatnim avionom na Ohrid gde je nastupala, Karleuša je obukla veličanstvenu cvetnu haljinu, renomiranog brenda Versace, model koji se zove Tresor de la Mer i u njoj samouvereno pozirala. Haljina, čija cena iznosi vrtoglavih 161.000 dinara, savršeno je pristajala pevačici i fotografija na njenom "Instagramu" dobila je enormni broj lajkova i pozitivnih komentara.

Osim fanovima, ova haljina dopala se i glumici Sofiji Vergari, koja je već istog dana iskopirala Divu, ponevši identičan outfit, koji je izmenila samo asesoarima.

Instagram

 

Takođe, Jelena je poznata kao neko ko savršeno uklapa detalje uz stajling, te nije prošla neprimećeno ni mini Versace narandžasta torbica sa motivom meduze, koju je ponela.

Podsetimo, o Karleušinom izgledu se i komentarisalo u stranim medijima, te njen besprekoran ukus nailazi na dobre kritike i ima svetske razmere.

Komentari (1)

Loading
Zenna

15:55 06.07.2021

Sofija je daleko lepsa od Jelene, mladja i daleko prirodnija. Niko nikoga ne kopira, haljine su na trzistu. Ovakvu haljinu moze poneti i neka druga zena, sto uopste ne znaci da nekoga kopira. Postoje muskarci koji bi glasali za Jelenu sada, jednostavno ima onih kojima su mladje nemastovite i loze se na starije. Sve je stvar ukusa.