Moda

Ništa manje nismo očekivali: Arapska princeza Anika Božić nosi torbu od 3000 evra! (FOTO)

Stil Anike Božić pleni jednostavnošću i glamurom i oduzima dah gde god se arapska princeza pojavi.

Ništa manje nismo očekivali: Arapska princeza Anika Božić nosi torbu od 3000 evra! (FOTO)

Bivša manekenka, Anika Božić Al Saraj, udata za palestinskog biznismena Jusufa Al Saraja, važi za jednu od najstilizovanijih žena današnjice. Stil i komadi koje ona ponese neretko se kopiraju, a oduvek je negovala besprekoran i jednostavan izgled.

Objavivši fotografiju na "Instagramu" , manekenka je još jednom skrenula pažnju na sebe, ponevši luksuzni asesoar jedne od najpoznatijih svetskih modnih kuća.

Pročitajte: Zbog njega je postala arapska princeza - Pogledajte kakav je frajer muž Anike Božić! (FOTO)

U pitanju je, ni manje ni više nego torbica renomiranog brenda Dior, model tkz. "sedlo", u mini verziji i monogram printu. Anika je ovu skupocenost uklopila sa mini haljinom od svile, u plavoj, boji koja je otkrivala njene savršeno izvajane noge.

Za ovu raskošnu torbu, napravljenu u mini formatu da tek ponešto stanje u nju, bivša manekenka izdvojila je čak vrtoglavih 3000 evra, koliko se otprilike kreću cene ovog modela. Takođe, "sedlo" torba se smatra vrlo popularnom i prestižnom torbom, koja je mahom rasprodata, a ponele su je dame širom sveta- Od Keri iz "Seks i grada" preko Melanije Tramp pa i do Anike Božić Al Saraj.

 

Komentari (0)

Loading