Moda

Savršeno stilizovani i ludo zaljubljeni: Pobednik Evrovizije uhvaćen sa devojkom (FOTO)

Autor: | 02/06/2021

Pobednik Evrovizije Damiano David i njegova izabranica Đorđa Soreli privlače poglede gde god da se pojave, jer su preko noći postali meta broj jedan svih paparaca i novinara.

Savršeno stilizovani i ludo zaljubljeni: Pobednik Evrovizije uhvaćen sa devojkom (FOTO)

Sva svetla reflektora su uperena u njih jer je grupa "Maneskin" pobedom na Evroviziji privukla svu moguću pažnju celog sveta. Sa rasprodatim nastupima, publika jedva čeka da čuje njihovu muziku i da iskopiraju njihov nesvakidašnji stajling.

Iako je rokerski stil za njih neprikosnoven, sve što prikažu i obuku uopšte nije slučajno, već je uvek dobro osmišljeno i bez greške.

Pročitajte: Ceo svet ga želi, a ona ga ima - Pogledajte kako izgleda verenica pobednika Evrovizije (FOTO)

Profimedia

 

Damiano David u italijanskim modnim krugovima nije novost, jer je često pozivan na revije renomiranih modnih kuća kao veoma poseban gost. Zato ne treba da čudi koliko je moda i vizuelni identitet veoma važan faktor za njega i njegov bend. 

U retkoj priliki paparaci su uspeli da uhvate poznati zaljubljeni par u zajedničkoj šetnji.

On je obukao autentični komplet sako i pantalone, u istom karirano - prugastom dezenu. Uklopio ga je uz crnu majicu sa printom i belim starkama.

Njegova devojka, poznata infuenserka Đorđa Soreli je zablistala u pravoj letnjoj beloj haljini bez rukava sa crnim papučama i crnom tašnom sa ukrasnim lančićem.  

 

 

Komentari (4)

Loading
Gordana S.

10:36 03.06.2021

U cemu je to zablistala ta devojka??? Sasvim obicno, svedeno, jednostavno...na hiljade devojaka se nosi tako...on je nwsto interesantniji...

Biljana

15:56 03.06.2021

On se lepo oblači, a ova devojka nema baš neku figuru a ni ne stoji joj ova džak haljina