Moda

Modni vremeplov: Tri decenije stara fotografija Cece Ražnatović - vodič kroz modne trendove koje ćete nositi ovog leta

Fotografija Cece Ražnatović stara tri decenije ovih dana kruži društvenim mrežama. U to vreme ona je već imala nekoliko hitova i bila zvezda, a evo kako je izgledala.

Modni vremeplov: Tri decenije stara fotografija Cece Ražnatović - vodič kroz modne trendove koje ćete nositi ovog leta

Maturska fotografija Cece Ražnatović danima je hit na društvenim mrežama, a osim toga da se nije mnogo promenila, mnogi su primetili da je Ceca pre tri decenije bila pravi modni vizionar.

Na pomenutoj fotografiji vidi se Cecin monohromatski "outfit" u pink boji, koja će ovog leta biti apsolutni hit, baš kao i trend monohromatskih odevnih kombinacija.

Pročitajte: Ceca i Bogdan uživaju u ljubavi, a šta njegov otac kaže na to

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Takođe crveni ruž i nokti, koje tada, veoma mlada Svetlana kombinuje sa roze bluzicom i suknjom, do juče bi se smatrali velikim modnim promašajem, jer su crveno i roze jedno vreme važili za nespojivu kombinaciju. Ipak, ovog proleća kombinacija ove dve boje predstavlja veliki trend, koji je tokom nedelje mode pokazao apsolutnu dominaciju, na modnim pistama u svim svetskim prestonicama mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Uz to, veliki povratak zlatnog nakita, koji je devedesetih, kao što vidimo na pomenutoj fotografiji iz 1991. godine, ovog proleća je na vrhuncu.

Pročitajte: Seksepil u karantinu - Ceca Ražnatović pokazala da i bez šminke izgleda savršeno! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Još jedan trend, koji je Ceca nosila tih 90-ih, a za kojim mnoge devojke danas lude svakako su i puf rukavi, koji krase bluzu koju je Ceca ponela na maturi.

Osim što je ova fotografija pravi modni vremeplov i doslovno potvrđuje činjenicu da se modni trendovi iz godine u godinu samo smenjuju, ona je i velika potvrda stilu Cece Ražnatović, koji se već tri decenije pokazuje kao nepogrešiv.

Komentari (0)

Loading