Moda

Žene ne prestaju da pričaju o kaputu koji Nikol Kidman nosi u seriji „Slom”!

Svi žele ovaj kaput, a vi?

Žene ne prestaju da pričaju o kaputu koji Nikol Kidman nosi u seriji „Slom”!

Osim toga što su žene u potpunosti poludele za serijom „Slom”, koja se odnedavno emituje na televiziji, jedan modni komad koji je Nikol Kidman nosila u nekoliko epizoda sve je paralisao. U ovoj ekranizaciji poznata holivudska glumica veoma je elegantna i otmena, a kaput o kom ne prestaje da se priča pravi je dokaz za to. 

Serija koja se bavi mračnim tajnama života visoke njujorške klase stekla je armiju obožavalaca u vrlo kratkom roku, a ljubitelji ove serije primetili su i vrhunske kostime. Za potpuni vizuelni doživljaj i uživanje u modnim detaljima zaslužna je Signe Sejlund. 

Kaput oko kog se digla prašina, a koji Nikol Kidman nosi kao da se rodila s njim, savršen je jesenji komad koji bi sve dame rado nosile na putu do posla. Midi model, izuzetno topao, sačinjen je od pliša, a zbog svog dezena i kroja deluje veoma skupo.

Svetska enigma: Ovako izgleda ćerka Nikol Kidman i Toma Kruza (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grazia UK (@graziauk)

Upravo, kostimografkinja Signe je i igrala na tu kartu, a mnogi su ga okarakterisali i kao neprolazni vintage komad. 

Šta ovaj kaput čini toliko upečatljivim? 

Osim toga što je u potpunosti krojen po merama Nikol Kidman, ovaj kaput zavredeo je veliku pažnju zbog boje i dezena. Jesenji kaputi koji osvajaju modne top-liste iz sezone u sezonu uglavnom su u bordo, krem, braon ili crnoj boji, pa je zato sasvim logično što će se ova nijansa zelene popeti na sam vrh jer je nesvakidašnja. 

Teško je poverovati, ali Nikol Kidman ima odlične trikove za negu kože!

Vrsta krzna od koje je sašiven ovaj kaput daje osećaj udobnosti i topline, a kada ga posmatrate na Nikol, krojem su naglašeni njen struk i poprsje. 

Vizuelni efekat ovog modela u potpunosti laska vašoj figuri, budući da se kopča sa strane. Time se dobija efekat „stegnutog struka”, što automatski izgleda seksi i privlačno. 

Nikol Kidman naduvena, zategnuta i plastična! Bila je oličenje lepote, a danas je nazivaju živim Džokerom (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @furamur

Pogledajte sve kapute misteriozne Grejs Frejzer...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barış Tutunan (@dizi_adam)

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @geneziz69

 

 

Komentari (0)

Loading