Moda

Kendal Džener ponela minijaturni seksi komad, da li biste ga i vi isprobali?

Kendal Džener ponela minijaturni seksi komad, da li biste ga i vi isprobali?

Kendal Džener - Stil popularne maneknke nikog ne ostavlja ravnodušnim. Sada je ponela miniijaturni seksi kardigan, ali to svakako ne znači da bi se svakom dopao. Hajde da vidimo...

Kada se trend kardigana vratio prošle sezone, mnogi su ostali u čudu kada su videli kako omiljeni komad garderobe naših baka može biti izazovan. Međutim, ovaj seksi kardigan sem što je nastao od istog materijala zapravo nema veze sa onim kakav naše nane nose, on je kratak i uzak, najčešće ima samo jedno dugme za zakopčavanje i otkriva više nego što pokriva.

Nakon što je sezona džempera završena, iako je imao tone obožavalaca među slavnim osobama, svi su mislili da ovaj modni komad ide u zaborav, ali ispostavilo se da trend - seksi kardigan još nije spreman da napusti modnu scenu.

PROČITAJTE: Pašćete u nesvest kada vidite NOVU TRANSFORMACIJU Kendal Džener! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall ♡ (@kendalljennersnapchats) on Sep 25, 2020 at 1:24pm PDT

Kendal Džener stil - Ovako manekenka nosi mikro seksi kardigan

Nedavno je i manekenka Kendal Džener viđena kako nosi "noviju verziju" ovog kardigana što dokazuje da je ovaj trend dobio i svoju mikro verziju. Kendal je ponela model brenda Aya Muse koji vole i ostale poznate trendseterke poput Due Lipe, Else Hosk i Kaje Gerber.

Džener je nekoliko dana kasnije pokazala koliko joj je ovaj modni komad prirastao za srce, jer je viđena u još jednom modelu, ovoga puta brenda Lise Marie Hernandez.

Seksi kardigan viđen je i na modnim pistama luksuznih brendova za predstojeću sezonu, pa ako već nemate jedan u svom ormaru, savetujemo vam da ga nabavite, piše Lepota i Zdravlje. 

Ne morate biti toliko "hrabri" i ovaj majušni modni komad poneti kao što je to uradila Kendal kada ga je uparila sa biciklističkama, dovoljne su farmerke različitih krojeva ili suknja sa dubokim strukom. On će svakako napraviti magiju i skrenuće pogled na vaš struk. Rezultat će biti ženstven i seksi, a neće biti vulgaran.

Evo kako Kendal Džener nosi ovaj seksi kardigan:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall ♡ fan page (@kendallthequeeen) on Sep 24, 2020 at 6:59am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall ♡ fan page (@kendallthequeeen) on Mar 12, 2020 at 9:21am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall ♡ fan page (@kendallthequeeen) on Apr 6, 2019 at 11:30pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall ♡ fan page (@kendallthequeeen) on Jul 17, 2020 at 2:18am PDT

Komentari (0)

Loading