Moda

Monohromatski stil na način Jelene Karleuše (foto)

Monohromatski stil na način Jelene Karleuše (foto)

Monohromatski stil najčešće dolazi u varijantama "all black", "all white", "all grey", all nude" - s tim ne možete da pogrešite.

Ipak, odvažnije dame će se za oblačenje od glave do pete  u jednu nijansu odlučiti i za boju koja nije uvek igranje na sigurnu kartu.

Jelena Karleuša je poznata kao osoba koja uvek postavlja trendove, pa ne čudi što je njeno mono izdanje drugačije od drugih.

Naime, ona se na snimanju emisije "Zvezde Granda" pojavila u srebrnom monohromatskom izdanju.  Kratku srebrnu haljinu iskombinovala je s čizmama na visoku potpeticu u istoj boji, a stajling je začinila čoker ogrlicom.

Pročitajte: Monohromatski stil Anastasije Ražnatović (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 28. Сеп 2020. у 8:41 PDT

Pročitajte: Visoke potpetice, izazovne haljine i zanosni korseti, ali kada ste Jelenu Karleušu videli u ovakvom izdanju (foto)

Srebrni autfit Jelena je upotpunila „volumiziranaom“ afro kosom i još jednom pokazala da joj hrabrosti ne manjka ni kada je moda u pitanju.

Monohromatske kombinacije u poslednje vreme zaista vladaju modnim svetom.

Kod monohromatskog trenda  je važno da izbegnete monotoniju uklapanjem različitih nijansi jedne boje, igranjem sa teksturama i proporcijama odevnih komada, u čemu je Jelena Karleuša i te kako vešta.

Komentari (0)

Loading