Moda

Blogerka Zorana spaja nespojivo: Nosi najmoćniji trend koji osvaja žene!

Blogerka Zorana spaja nespojivo: Nosi najmoćniji trend koji osvaja žene!

Srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah često inspiriše žene. Njen "Instagram" nalog bogat je modnim idejama, a poznata je po tome što voli da spaja ne spojivo.

Blogerka Zorana u moru trendova koji se plasiraju, uvek pronađe nešto što privuče veliku pažnju. Spaja nespojivo i u takvim kombinacijama izgleda odlično. Budući da je veoma zgodna, svaki komad garderobe na njoj stoji kao saliven, ali svakako ne pati od toga da se svakom dopadne.

Ukoliko zavirite na njen "Instagram" nalog primetićete da se u blogerkinim modnim odabirima često prožimaju komadi poput oversizded jakni, boyfriend farmerica, ali i elegantnih haljina koje kombinuje sa modernim sportskim patikama.

Ne prati slepo pravila, ali zato sve što obuče, ne njoj izgleda svetski.

Blogerka Zorana - Trend koji će osvajati sve garderobere! 

Dečački stil u kombinaciji sa seksi haljinom blogerka Zorana svrstala je u jednu od najpristupačnijih kombinacija.

Teksas jakna i komad nalik prsluku, inspirisan muškim modelima jakni, ukombinovala je uz provokativnu mini-haljinicu uz telo.

Ukoliko nsite u prilici da nabavite ovakve komade garderobe, prečešljajte ormar. U njemu sigurno posedujete zaboravljene oversized dukseve koji su nekad bili moderni, ali sigurno i mini haljinu koja je must have svakog ženskog modnog casrtva.

Primetićete tada da vam je za trendi stil potrebna dobra ideja i modna ispiracija koju možete pronaći na svakom koraku.

NE PROPUSTITE:
Komšije otkrile kakva je zaista Zorannah van DRUŠTVENIH MREŽA a ono što su rekli ŠOKIRAĆE SVE!

 

View this post on Instagram

 

⚔️

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on May 31, 2020 at 10:10am PDT

Blogerka Zorana - Kombinacija koju žene obožavaju, ali za nju nemaju hrabrost, evo i zašto!

Kao što smo već pomenuli, blogerka Zorana idealno spaja odevne komade koje se graniče sa svetskom klasom. Zbog toga i jeste jedna od najpopularnijih i najtraženijih blogerki.

Modna kombinacija koja je za manje od 24 časa sakupila više od 20.000 lajkova na "Instagramu" na prvi pogled ne deluje posebno. Međutim, ključ leži u obući.

Popualarne glomazne, oversized patike, sve modne blogerke nose kako uz haljine, tako i uz farmerice, međutim,  za ovakvu vrstu obuće potrebna je dodatna hrabrost.

Blogerka Zorana običan casual stil pretvorila je u fashion upravo zbog ovogo modela, a imate li vi hrabrost da ih ponesete?

NE PROPUSTITE:
Zaigrala se u fotošopu: Zorannah zbog slike iz karantina ponovo na meti osuda! (foto)

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jun 2, 2020 at 6:32am PDT

Komentari (0)

Loading