Moda

Glamur kod kuće! Sofija Rajović oduševila odevnom kombinacijom (foto)

Glamur kod kuće! Sofija Rajović oduševila odevnom kombinacijom (foto)

Sofija Rajović u modnom editorijalu otkriva da je došla u godine kada su joj udobnost i dobar provod ispred izgleda, da pretežno u garderoberu ima crne stvari, kao i da pored pidžama i spavaćica najviše voli da kupuje cipele i tašne.

Glumica Sofija Rajović (32) fotografisala se za ovaj editorijal nekoliko dana pre nego što je u zemlji proglašeno vanredno stanje.

Mlada umetnica koju je publika zavolela prvo u seriji "Vojna akademija", a zatim i "Istine i laži" za tu priliku ponela je svilene pidžame, spavaćice i kućne ogrtače, koji su joj, kako smo u razgovoru s njom otkrili, jedan od modnih fetiša.

Istovremeno smo saznali da, bez obzira na to da li je vreme za spavanje ili ne, dok je u kućnoj izolaciji najčešće njih nosi, jer joj nijedna druga odevna kombinacija ne pruža takvu udobnost.

NE PROPUSTITE DA PROČITATE:
Glumica Sofija Rajović: Spremna sam za brak i dete!

Da li je istina da pidžame kupujete gde god da otputujete?

- Istina je, zasad imam devet kompleta, 15 spavaćica i šest ogrtača (smeh). Često prijatelji komentarišu da preterujem, ali nažalost, ova situacija ih je naterala da vide da toga nikada dosta. 

Da li vam je važno od kog su materijala?

- O sirovinskom sastavu vodim računa jedino kada kupujem sportske čarape. U stanju sam satima da tražim one s najvećim procentom pamuka. Što se drugih odevnih komada tiče, važni su mi samo kroj i boja.

Nisam neko ko može dugo da trpi zbog lepote, udobnost mi je na prvom mestu. Čak i za večernje izlaske biram jednostavne, ali komforne odevne kombinacije

PROČITAJTE I: Glumica Sofija Rajović o muškarcima: Evo na šta sam alergična…

Koja boja vam je favorit?

- Crna. Toliko je volim da jedno vreme u garderoberu nisam imala nijednu drugu boju. Sve stvari ličile su jedna na drugu, a kad sam želela nešto da obučem, morala sam dobro da se zagledam da bih shvatila šta je na vešalici. Mama mi je pre par godina savetovala da razmislim o drugim nijansama i dezenima, te sada imam cvetne letnje haljine, kao i kombinezone u raznim bojama. 

Šta radite sa starim komadima koje ne želite više da nosite?

- Uglavnom ih poklanjam onima kojima je to potrebno. Jedno vreme sam ih nosila u romsko naselje kod Sajmišta. 

Važite li za kupoholičarku?

- Kada su tašne i cipele u pitanju, važim (smeh). Stalno ih kupujem, bez mnogo razmišljanja, tako da se u mom cipelarniku često mogu naći dva-tri slična ili ista para. Nažalost, to je jedna od „ženskih bolesti“ koje me nisu zaobišle. 

PROČITAJTE I: Sofija Rajović ISKRENO: Mnogo me rastuži uspomena na oca!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Oct 19, 2019 at 6:49pm PDT

Da li su vam draže cipele s visokom potpeticom ili ravnim đonom?

- Do 26. godine nosila sam isključivo štikle ili platforme. A onda sam sasvim slučajno u noćni provod otišla u ravnom i shvatila da se žene zapravo najbolje zabavljaju u takvoj obući, ma koliko to muškarcima nije prijatno za oko. 

Kakvu odeću za večernje izlaske birate?

- Nisam neko ko može dugo da trpi zbog lepote, udobnost mi je na prvom mestu. Imam par jednostavnih haljina kojima se uvek rado vraćam. Dođe čovek u godine kada shvati da mu je bolje da se lepo provede nego da dobro izgleda. Sećam se da sam za proslavu jedne Nove godine sačekala da prođe pet minuta posle ponoći, a zatim se presvukla u običnu, dnevnu haljinu i baletanke. 

Obuću i tašne stalno kupujem, bez mnogo razmišljanja i zato se u mom cipelarniku često mogu naći dva-tri slična ili ista para. Nažalost, to je jedna od „ženskih bolesti“ koje me nisu zaobišle

PROČITAJTE I: Smršala 15 kilograma: Sofija Rajović pozirala fotografima i ostavila sve u šoku

Volite li jednostavnost i kod nakita?

- Uglavnom. Ogrlice su moj favorit. Jednu koja mi posebno znači uvek imam oko vrata, osim ukoliko zbog snimanja ne moram da je skinem. Verujem da mi ona donosi sreću. 

Koliko ljudi u vašem okruženju ume da vam, bez prethodne konsultacije, kupi poklon?

- Jedna sam od onih koji veruju da je novac u koverti najbolje rešenje. Imajući to u vidu, bliski prijatelji me uglavnom konsultuju. Prošle godine, kada me je drugarica pitala šta bih za rođendan, tražila sam joj crne gumice za kosu. Te stvari se neverovatnom brzinom gube po kući i niko nikad neće saznati gde su (smeh). Drugoj sam rekla da, ako već nešto želi da mi pokloni, ode da mi plati parking kaznu i da to uradi što pre zbog umanjivanja kazne na pola (smeh). 

Imate li omiljenu lokaciju za šoping?

- Uglavnom kupujem u inostranstvu. Volim da putujem, pa usput nešto i pazarim. Retko to činim namenski.

Ako pandemija potraje, dodatnih mesec dana samovoljno ću ostati u izolaciji da skinem višak kilograma koji sam dobila. Mnogo volim da jedem i stalno idem iz krajnosti u krajnost

Planirana putovanja sada su otkazana, a svi komentarišu da je izolacija zbog pandemije uticala i na porast kilograma. Da li i vi imate tih problema?

- Kako nemam! Ako ovo potraje, dodatnih mesec dana samovoljno ću ostati u izolaciji da skinem višak koji sam dobila (smeh). Mnogo volim da jedem i stalno idem iz krajnosti u krajnost. Ili preteram s treninzima ili s nedozvoljenim namirnicama. 

Da li ste revnosniji kad je reč o nezi kože lica i tela?

- Taj segment prepuštam stručnjacima. Pronašla sam mezoterapiju kao idealno rešenje za moje lice, često izloženo profesionalnom šminkanju. Pošto su sada svi saloni zatvoreni, počela sam da koristim maske koje sam mesecima kupovala. Konačno se za njih pojavila prilika. Što se kose tiče, tu sam svoj na svom. Kod frizera odlazim jedino da se ošišam dok se feniram sama. Ista je priča i s noktima. Jednom u par meseci odlazim na manikir i pedikir, u međuvremenu lak sama nanosim.

Komentari (0)

Loading