Evo zašto ŽELJKO JOKSIMOVIĆ izgleda kao da mu je 20! Konačno OTKRIO TAJNU!

29/08/2019 | 08:50

Poznati pevač Željko Joksimović važi za jednog od negovanijih muškaraca na našoj javnoj sceni a sada je otkrio sve detalje svakodnevne rutine.

Zdrav život i zdrava ishraana njegov su aplsolutni must have, a pogledajte uu nastavku kako popularni pevač vodi račuuna i balansira između posla i dnevnih aktivnost…

– Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima – avokadom, krem ​​sirom, dimljenim lososom, jajima… Nakon doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz svoje ishrane – otkrio je Željko za “Health Fitness Revolution”, i dodao:

– Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegavam kiselu hranu po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo. Volim biciklizam, a vozim oko 10 kilometara dnevno, dok često vozim i više od toga kroz Beograd. Tamo ima puno mesta za biciklizam, a jezero Ada Ciganlija jedan je od mojih izbora. Osim biciklizma, plivam najmanje tri puta sedmično, a u teretanu idem na svaka dva dana. Imam prijatelje koji su fitnes treneri i vežbamo zajedno, što mi omogućava da sprovodim najbolje programe za svoje telo i za posao koji obavljam – istakao je.

Story.rsZ. Milutinović Ata Images Antonio Ahel

Još iz rubrike