Lifestyle

Sa revolucionarnim jelovnikom punim proteina možete imati figuru Kaće Grujić!

Autor: | 12/05/2021

Telo Kaće Grujić važi za jedno od najgodnijih na estradi, ali je isto kao i većina žena, pre nekoliko godina mučila muku sa viškom kilograma.

Sa revolucionarnim jelovnikom punim proteina možete imati figuru Kaće Grujić!

Uvek zanosna i puna samopouzdanja, atraktivna pevačica je svojim izgledom privlačila pažnju muškaraca, ali i žena jer su sve želele da saznaju tajnu njenog lepog izgleda. Svi se pitaju šta jede i na koji način održava svoje telo vitkim.

Iako je kao devojčica bila mršava, zbog snimanja u rijalitiju „Farma” 2013. godine silom prilika se ugojila.

– Nisam bila u mogućnosti da se zdravo hranim, a i zbog kamera koje su nas snimale 24 sata dnevno nisam se prijatno osećala. Imala sam problem sa hormonima, pa sam iz rijalitija izašla sa deset kilograma više – započinje priču Kaća. Ona danas ne može da veruje da je ikad kuburila s kilažom jer je uvek važila za najmršaviju osobu u svom okruženju.

Pročitajte: Dečko Kaće Grujić nikad originalniji - Pevačici poklonio buket kakav se retko viđa

 

– U srednjoj školi su me vršnjaci zezali da sam anoreksična. Uvek sam bila najviša u razredu, a najmršavija. Zato mi je bilo teško kada sam izašla iz rijalitija, jer to više nisam bila ja... Još su počele da pljušte uvrede na društvenim mrežama, pa je to loše uticalo na moju psihu. Zato sam uzela stvar u svoje ruke i počela zdravo da se hranim. 

Izbacila je štetne namirnice i bez mnogo muke uspela je da dovede liniju do perfekcije.

– Nisam pobornik dijeta i izgladnjivanja, ne bih ni u ludilu po ceo dan jela samo zelenu salatu, jer to loše utiče na zdravlje. Izbacila sam brašno, šećer i so jer zadržava vodu i smršala sam na potpuno zdrav način.

– Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat – rekla je za „Hit".

Pročitajte: Niko ne može da veruje da ova žena ima 62 godine - Pogledajte kako izgleda majka Katarine Grujić (foto)

 

Kaća sada ima 64 kilograma i potpuno je zadovoljna svojim izgledom. 

– Žena nikad nije dovoljno mršava, pa bih tako i ja volela da imam 62 kilograma, ali mi svi govore da mi je ovako odlično, jer žena treba da ima obline. Pošto sam zadovoljna svojim izgledom, kačim i snimke na „Instagram” jer tu nema prevare. Slike mogu da slažu, ali ne i snimci!

Uz Kaćin jelovnik bez mnogo muke možete istopiti kilograme:

Doručak: Četiri kuvana jaja i salata 

Ručak: 300 grama piletine i salata

Večera: Potaž od povrća i salata

Trik savet: Zeleni čaj sa đumbirom

 

Komentari (0)

Loading