Lifestyle

Nikad nije bilo jednostavnije smršati: Uz ovaj jelovnik je Biljana Tipsarević skinula 30 kilograma!

Autor: | 08/04/2021

Nije mnogo vremena prošlo otkako je srpska modna kreatorka Biljana Tipsarević (37) javno govorila o suvišnim kilogramima koje je dobila nakon što je prošle godine održavala trudnoću i dobila drugo dete, sina Nou.

Nikad nije bilo jednostavnije smršati: Uz ovaj jelovnik je Biljana Tipsarević skinula 30 kilograma!

Pre deset meseci, posle porođaja, Novosađanka sa stalnom adresom u Beogradu priznala nam je da joj je ostalo sedamnaest kilograma viška koje mora da skine.

– Posle mnogo meseci konačno sam se našminkala, obukla sam modele iz moje nove kolekcije koje su mi moje ženice pravile po meri, jer višak od 17 kilograma je i dalje tu, ali ono što je važno, srećna sam i ne stresiram se oko bilo čega, prirodno sve dođe na svoje, s vremenom – izjavila je tada supruga bivšeg tenisera Janka Tipsarevića, s kojim ima ćerku Emili i sina Nou. To vreme je očigledno došlo, budući da smo prošle nedelje imali prilike da čitamo naslove na internet portalima poput ovog: “Zanemećete kada vidite fotografiju kreatorke na odmoru u Dubaiju”. Fotografija koja je pokrenula lavinu komentara na internetu prikazuje Biljanu u bikiniju, kao i njenu devojačku liniju.

Pročitajte: Biljana Tipsarević otkrila tajnu besprekornog izgleda - ovu namirnicu ne konzumira uopšte!

Uz striktnu ishranu koju joj je odredila popularna novosadska nutricionistkinja, kao i vežbe reformer pilates, uspela je da skine sve kilograme koje je dobila još od početka druge trudnoće – a ukupno ih je bilo trideset, i sada izgleda isto kao na fotografijama od pre deset godina.

Taj put transformacije, naravno, nije bio nimalo lak. Modna dizajnerka je otkrila da se pridržavala vrlo rigoroznog načina ishrane koji podrazumeva mali unos ugljenih hidrata, a veliki svežeg povrća.

– Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje mnogo volim – testenine i hleba – rekla je Biljana. Zajedno s novim načinom ishrane ona je kombinovala i redovne treninge reformer pilatesa. Uz obroke koji isključuju konzervans, gluten, šećer i mlečne proizvode, Biljana nije osećala sitost tokom nedelja sprovođenja ovog plana ishrane. Ali je zato uz ovakav režim svakodnevnog unošenja veganskih, organskih, sveže pripremljenih i zdravih obroka izgubila trideset kilograma i dobila pregršt zdravstvenih prednosti.

Komentari (0)

Loading