Lifestyle

Ovo nismo očekivali: Neobična ishrana Orlanda Bluma od koje ćete zasijati punim sjajem

Glumac Orlando Blum koga publika pamti po ulogama “Gospodar prstenova” i “ Pirati sa Kariba” šokirao je sve svojim nesvakidašnjim životnim navikama.

Ovo nismo očekivali: Neobična ishrana Orlanda Bluma od koje ćete zasijati punim sjajem

Orlando Blum svetski poznat po svom glumačkom talentu, a sada je otkrio kako izgleda njegova dnevna rutina koja je mnoge začudila.

Orlando koji je inače budista, ustaje u cik zore i dan započinje religioznim pevanjem. Nakon toga pravi napitak koji obnavlja ceo organizam.

To je zeleni smuti koji osim mnogo zelenog povrća sadrži i prah kolagena za kosu i nokte i nešto što on naziva "oktansko ulje za mozak". On tvrdi da mu ovaj napitak pomaže da ublaži žudnje i da poboljša funkcionisanje mozga.

Za doručak Orlando jede kašu s bademovim mlekom, cimetom, kremom od vanile, lešnicima, godži bobicama i veganskim proteinskim prahom.

Pročitajte: Odao je stomak- Keti Peri i Orlando Blum čekaju bebu? (foto)

- Ja sam 90 posto vremena vegan, ali jednom mesečno znam da pojedem komad crvenog mesa - rekao je on u intervjuu za “Sunday Times”

Inače Orlando Blum je budista od kada je bio tinejdžer, a religiji se službeno pridružio 2003. godine kada je postao član ogranka "Soka Gakai". 

Orlando provodi dan sanjareći, a to zahteva i prikladnu odeću. Glumac voli da se potrudi oko izgleda dok provodi vreme zamišljajući uloge za sebe, poput uloge osobe iz manjine i žena i tada pokušava da se stavi u tuđu kožu.

Poznati glumac je u ljubavnoj vezi sa pevačicom Kejti Peri. Upoznali su se na afterpartiju "Zlatnog globusa" 2016. godine, i brzo nakon toga su počeli da se zabavljaju. Par je 2017. godine raskinuo na godinu dana, ali otkako su se 2018. godine pomirili, više se nisu razdvajali. Verili su se i planirali su da se venčaju prošle godine, ali zbog korona virusa su čak pet puta morali da odlože venčanje. Postali su i roditelji devojčice Dejzi Dov.

 

Komentari (0)

Loading