Lifestyle

Dijeta Jelisavete Orašanin čini čuda: Samo dva meseca nakon porođaja glumica liniju dovela do perfekcije (foto)

Dijeta Jelisavete Orašanin definitivno je zaslužna što glumica samo dva meseca nakon porođaja ima devojačku liniju. U čemu je tajna?

Dijeta Jelisavete Orašanin čini čuda: Samo dva meseca nakon porođaja glumica liniju dovela do perfekcije (foto)

Glumica Jelisaveta Orašanin, 8. januara na svet je donela sina Bogdana i po drugi put ostvarila se u ulozi majke. Kako važi za jednu od najatraktivnijih žena sa naše scene, Jelisaveta je pod budnim okom brojnih fanova, pa baš zbog toga, nikome nije promakla njena fotografija, na kojoj se vidi da je liniju već dovela do perfekcije.

Kada je Jelisaveta Orašanin duge noge prošetala italijanskim ulicama, mnogima je zasigurno zastao dah, a bilo je i onih, koji su se zapitali: Kako joj je to pošlo za rukom, pa su kilogrami otišli, kao rukom odnešeni?

Pročitajte: “Danas nam je divan dan” - veliko slavlje porodice Teodosić

 

 

Jelisaveta je i ne sluteći da njen izgled zanima brojne fanove, otkrila tajnu svoje besprekorne linije.

Naime, dijeta Jelisavete Orašanin zaslužna je za besprekoran izgled glumice. Kako bi se što pre vratila u formu, Jelisaveta je angažovala nutricionistu i uz posebno osmišljen plan, za samo dva meseca uspela je da povrati liniju, koju je imala pre druge trudnoće.

Jelovnik namenjen glumici pre svega se bazira na povrću bogatom vlaknima, a uz to, prisutan je unos složenih ugljenih hidrata i proteina. Delić svog menija Jelisaveta je objavila na "Instagramu" i tako brojnim pratiteljkama dala fitnes motivaciju i inspiraciju.

Pročitajte: Tata Miloš se baš potrudio - Prelepo iznenađenje za Jelisavetu i sina Bogdana (FOTO)

Pored toga što se zdravo hrani i vodi računa o svojoj ishrani, Jelisaveta je izuzetno aktivna što doprinosi tome da bude u top formi.

Komentari (0)

Loading