Lifestyle

Otkrivena tajna besprekornog izgleda Dragane Kosjerine: Ono što ona može da izvede, mnogi se ne bi usudili

Izgled Dragane Kosjerine neretko je tema o kojoj se priča. Ipak, voditeljka, uz čije ime neretko ide epitet prelepa, nedavno je na "Instagramu" otkrila tajnu svoje vitke linije.

Otkrivena tajna besprekornog izgleda Dragane Kosjerine: Ono što ona može da izvede, mnogi se ne bi usudili

Lepota Dragane Kosjerine čuvena je nadaleko, a voditeljka kaže da je za njen izgled pre svega zadužena dobra genetika.

- Malo genetika, malo ishrana, malo treninga, malo stresa i kada sve to pomešate, nekako se održava forma (smeh). Ne volim radikalne dijete, niti ih primenjujem. Umerenost, to je rešenje - rekla je jednom prilikom za naš magazin Dragana.

Pročitajte: Iskrena i bez zadrške - Ovo niste znali o Dragani Kosjerini

 

 

Ipak, posle njene poslednje objave na "Instagramu" dobri geni pali su u drugi plan i postalo je i više nego jasno da Dragana Kosjerina naporno trenira, a da je joga njena omiljena fizička aktivnost. Ona je objavila svoj jutarnji ritual, a fotografisala se u joga položaju, koji mnogi ne bi smeli, a ni uspeli da rekreiraju. Njena forma govori u prilog tome da aktivno trenira, što se direktno odražava na njen besprekoran izgled.

 

 

Kada su u pitanju televizijska pojavljivanja, Dragana je istakla da je odlučila da se prepusti sigurnim rukama, dok se ona u potpunosti fokusirala na posao.

- Ne razmišljam previše o tome kako izgledam, jer sam se prepustila stručnjaku, stilisti Srđanu Vekiću. Koncentrisana sam na posao, samo mi je to bitno. Iz faze u kojoj sam uživala u komplimentima, došla sam u fazu u kojoj ih zapravo i ne čujem - kaže Dragana Kosjerina.

Pročitajte: Ovo je muškarac u kog je Dragana Kosjerina ludo zaljubljena (FOTO)

 

 

 

Komentari (0)

Loading