VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM

10/01/2019 | 12:53

Vodolija

Posao: eklipse koje će se dešavati u vašem prirodnom polju posla će mnogim pripadnicima vašeg znaka omogućiti dugo željenu promenu na ovoj teritoriji. Ipak, tokom januara, jula I decembra ne donosite važne odluke jer će one biti product emotivnih, ishitrenih reakcija.

Ljubav: ako ste zazeti, tokom 2019.godine ćete naći zajednički jezik sa voljenom osobom. iza vas je godina prepuna turbulencija I prijaće vam taj konačni mir. Ako ste slobodni, već početak godine može doneti promenu ljubavnog statusa. Ako tada propustite priliku, sledeća se javlja na leto.

Zdravlje: više ćete se posvetiti ovom segment u sledećoj godini, ali je stabilno.

Ribe

Posao: napredovanja u karijere, protekcije od strane nadređenih, saradnja sa strancima. Sve to donosi nova 2019.godina. mnogiod vas će se okrenuti privatnom biznisu a najviše uspeha će imati oni koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: ukoliko ste zauzeti, u godini koja je pred vama je preporuka da se više posvetite voljenoj osobi. Osluškujte potrebe suprotne strane. Ako ste slobodni, već u martu biste mogli promeniti svoj ljubavni status, ali i obnoviti vezu koja je nedavno prekinuta.

Zdravlje: čuvajte se alergija I vodite računa o unosu hrane zbog mogućnosti povećanja telesne težine.

Stranice 1 2 3 4
Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike