VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM

10/01/2019 | 12:53

Lav

Posao: vašim poljem posla prolazi najozbiljnija astrološka planeta I u skladu sa tim, vi sazrevate, bez obzira na to kojoj generaciji pripadate, jer se čovek uči čitavog života. Nove odgovornosti su tu, a sa njima I teret I ograničenja. Često će vam biti naporno, jer ćete imati utisak da nemate slobodu izbora. Što se manje budete žalili na obaveze, to ćete biti srećniji, to jest, nagrade će stizati. Imajte na umu da vi sada postavljate temelje za budućnost a da je to najteži deo posla.

Ljubav: na ovom polju ćete zaista imati sreće. Jupiter prolazi čitavu godinu poljem ljubavi I pred vama su srećni dani sa voljenom osobom. mnogi od vas će se po prvi put ostvariti kao roditelji. Uran u polju statusa će dati priliku slobodnim pripadnicima vašeg znaka da istu promene, odnosno da iz statusa slobode pređu u zauzete. Ipak, dobro otvorite oči, jer ćete često imati utisak da niko ne zadovoljava vaše kriterijume. Tada se obratite za savet onima koji važe za objektivne ljude.

Zdravlje: povoljan znak u kom se Jupiter nalazi će vam dati na snazi I zaštitu tokom cele godine.

Devica

Posao: Uran u prvim mesecima godine menja znak u fiksni a kako je ovo vaše prirodno polje u takvom znaku, Vodoliji, očekujte promene na toj teritoriji. Uran predstavlja progress I ubrzana dešavanja. Uvešćete inovacije na polje posla, drugačiji, moderniji pristup. Biće iznanđenja, ali se oko toga ne stresirajte, tako mora. Mnoge Device će razmišljati da pokrenu privatni biznos, što će biti dobra odluka jer na polju volite da imate slobodu kada je donošenje odluka u pitanju.

Ljubav: ovim poljem prolazi Saturn, koji ima nameru ali I zadatak da vam na neki način otvori oči. Imaćete realniji pogled na voljenu osobu I posle ove godine ništa više neće biti isto. Poljem partnerstava prolazi Neptun, koji simbolizuje iluzije. Moguća su razočaranja, suze I osećaj izneverosti. Naravno, ako se partnerstvo temelji na svemu osim na iskrenoj ljubavi. Ako to ipak nije slučaj, samo ćete učvrsiti relaciju u kojoj se nalazite. Slobodne Device će sresti ozbiljnu, melanholičnu ali stabilni srodnu dušu I dobiti priliku da uđu u vezu.

Zdravlje: bićete manje nervozni nego inače a to će se odraziti n aaše zdravlje u pozitivnom smislu. Za neke pripadnike vašeg znaka je moguće povećanje telesne težine.

Vaga

Posao: I ove godine nastavljate istim tempom. Saturn donosi izazovan aspekt sa vašim Suncem, što će vas naterati da uložite mnogo više napora u ostvarivanje ciljeva, realizaciju planova. Povremeno ćete biti demotivisani, usled ograničenja na koja nailazite, ali je to samo trenutak u vremenu. Jer se na taj način čeličite. U vama će se javiti želja da se dodatno obrazujete, iskoristite dobre uplive planeta. Ako se bavite pisanjem ili medijima, godina će biti uspešna.

Ljubav: mnogi pripadnici vašeg znaka će se u novoj godini odlučiti na ozbiljniji korak I ozvaničiti vezu u kojoj se nalaze. Ako ste u braku, povoljan aspekt koji donosi Jupiter, učićete kroz partnera, nekad na lakši, a nekad I na teži način, jer je Saturn u izazovnom aspektu sa vašim Suncem. Zajedno ćete rešavati I pitanje nekretnina, uspešno ali kroz različite stavove. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da na kraćim putevima sretnu srodnu dušu I tako promene ljubavni status.

Zdravlje: naizmenično ćete biti puni elena i energije i iscrpljeni. Bićete vitalni, s tim što Saturn u Jarcu može doneti probleme sa unutrašnjim organima.

Stranice 1 2 3 4
Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike