VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019: Evo ko će imati SREĆE U LJUBAVI, a ko PROBLEME SA NOVCEM

10/01/2019 | 12:53

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: profesionalniastrolog@gmail.com

Nova godina za sobom donosi i nova iskušenja, probleme, prijatne i neprijatne situacije. Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ove 2019. godine, donosimo vam u nastavku veliki godišnji horoskop.

Pogledajte šta vam naš astrolog Helena Cupać prognozira za dalji period…

Ovan

Posao: Početak godine će biti u znaku Marsa u vašem prvom polju pa ćete biti energičniji nego inače i ciljeve ćete s lakoćom ali i nestrpljenjem postizati i juriti. Jupiter se nalazi u povoljnom znaku po vas I tokom sledeće godine su moguća napredovanja u karijeri. Godina je odlična za sve one koji studiraju ili žele da počnu.

Ljubav: Povoljan aspekt Jupitera će doprineti i boljem kvalitetu emotivnog života. Sada su moguće ljubavi sa strancima, visokoobrazovanim ljudima, ili da jednostavno odete na put i tamo sretnete srodnu dušu. Ako ste zauzeti, biće vam zadatak da smanjite ego ukoliko vam se stalo do posotjećeg partnerstva.

Zdravlje: Tokom čitav godine ćete biti vitalni, ali ćete se povremeno osećati umorno i iscrpljeno. Razlog je Saturn u Jarcu koji nekim pripadnicima vašeg znaka može doneti I prelome. Ako se bavite nekim sportskim aktivnostima, budite oprezni.

Bik

Posao: u novoj godini uživaćete podršku na poslovnom planu. Ako rešavate pitanja vezana za nasledstvo, onda ćete sada imati priliku da ih uspešno završite. Mnogi od vas će se zainteresovati za učenje. Na polju finansija će ovo biti uspešna godina, ali se mogu javiti I želje za kreditima. Dobro razmislite, jer ćete pozajmicu sigurno dobiti, ali vam to kanije može predstavljati teret.

Ljubav: na polju ljubavi bićete strastveniji nego inače. Tranzitni Uran kroz vaš znak mnogim Bikovima može doneti promenu ljubavnog statusa. Biće vam potrebno više slobode u partnerstvu, menjaćete ukorenjene stavove i zbog toga će samo najčvršće ljubavi opstati u vremenu. Slobodni pripadnici vašeg znaka, posebno oni koji su dugo usamljeni preko noći upoznaju novu osobu sa kojom će planirati zajednički život.

Zdravlje: 2019.godina je stabilna kada je zdravlje u pitanju. Moguće su povremene nervoze i stress, ali ćete se tome prilagoditi I neće vam ometati svakodnevicu.

Blizanci

Posao: u godini koja je pred vama ćete biti društveno aktivni. Jupiter u sedmom polju govori I o medijskoj prisutnosti. Odličan je period za sve one koji su u nekim poslovnim partnerstvima, jer ova planeta pomaže rastu I ekspaniziji. Ukoliko ste u parničnim postupcima, sada ćete imati srećne okolnosti I povoljan ishod. Javiće se i prilike da putujete u inostranstvo, gde ćete imati I dobre poslovne ponude.

Ljubav: na polju ljubavi, za sve oni koji su zauzeti, ovo će biti jedna od kvalitetnijih  godina kada je odnos u pitanju. Voljena osoba će biti pozitivna I na vas će prenositi svoje raspoloženje. Možete očekivati i značajno poboljšanje finansijske situacije. Oni koji su slobodni ili još uvek nisu stali na “ludi kamen”, sada će imati priliku za to. Ako nemate nikoga, pojaviće vam se osoba koja ima veze sa inostranstvo, u  smislu da tamo živi ili da dosta putuje.

Zdravlje: tranzitni Uran u dvanaestom polju će u 2019 doprineti nesanicama, a time i nervozi. Preporuka je da u svakodnevici nađete vremena za sebe, bez obzira na sve, jer ćete na taj način uspeti prevazići ovaj tranzit.

Rak

Posao: na ovom polju će vas pratiti sreća tokom čitave godine. Ovde se nalazi planeta poznata kao “velika sreća” I zato će apsolutno sve ići od ruke. Očekuje vas ekspanzija, unapređenje, podrška kolega, saradnika I nadređenih. Napredovanje je izvesno, a oni koji se bave privatnim biznisom, sada će biti više nego uspešni. Pojedini pripadnici vašeg znaka će se odlučiti da pokrenu privatni biznis. Saradnja sa strancima je preporučljiva.

Ljubav: ako ste u vezi ili braku, Saturn u vašem polju partnerstva donosi relaniji pogled na isto. Mogući su trenuci distanciranja, sazrevanja kroz partnera, a ovaj tranzit mlađim pripadnicim avašeg znaka može doneti I proširenje porodice. Ukoliko vaš odnos nije najzavidniji, preispitaćete ga, dati nekoliko šansi da se razlike izglade I n aosnovu toga doneti odluku o ostanku ili prekidu relacije. Slobodni Rakovi će imati priliku da započnu vezu a kasnije i zvanično partnerstvo sa osobom koja je nešto starija od njih.

Zdravlje: ovaj segment je stabilan, osim što ćete povrenemo biti isrpljeni.

Horoskop za preostale znakove pogledajte na narednim stranama…

Stranice 1 2 3 4
Story.rsGuliver Getty Images

Još iz rubrike