Tutorijal Kendal Džener od dva minuta: Kako da postignete prirodan make-up izgled za svaki dan (video)

24/11/2017 | 19:51

Mlada Kendal Džener uči vas kako da se za manje od dva minuta našminkate tako da izgledate prirodno, negovano i mladoliko.

Popularna manekenka jedna je od najslikanijih ličnosti u poslednjih godinu, dve.

Gde god da se Kendal pojavi, bilo da je u pitanju poseta nekom butiku, odlazak na ručak, gostovanje u emisiji, izlazak sa prijateljima, paparaci će verno ispratiti svaki njen korak.

Blicevi oko nje sevaju u svako doba dana, a ona je vrlo poznato lice i to iz sveta modelinga, što sa sobom povlači i određene odgovornosti – ipak ne može tek tako izaći na ulicu.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Zato je Kendal zahvaljujući brojnim šminkerima sa kojima praktično svakodnevno radi, naučila nekoliko tajni ovog zanata, te svoju beauty rutinu uspešno izvodi vrlo efikasno i efektno!

Da bi postigla zaista sjajne rezultate potrebno joj je svega dva minuta, mada morate imati na umu da je lepa Kendal prilično iskusna i vešta u šminkanju, i da joj to i te kako ide od ruke.

Pogledajte video i saznajte kako manekenka brzinom svetlosti uspeva da dovede svoje make-up do savršenstva, a otkriva nam i koja je to proizvod koji njenu kožu čini blistavom, u pitanju je ni manje ni više no suncokretovo ulje!

Story.rselle.rsguliver/gettyimages

Još iz rubrike