Tri loše navike kojima ćete oterati svakog muškarca

09/09/2017 | 15:23

Sve veze imaju svoje faze u kojima je sve lepo ili u kojima ništa nije. Ako prebrodite sva razdoblja imate šansu za dugu i lepu vezu. Najbitnije je da od samog početka znate šta ne bi trebalo da radite ako želite da ga zadržite.

Opsednuti ste s njim

Dopustili ste da vas vrti oko malog prsta, a on to oseća i sve je manje zainteresovan. Muškarce impresionira svestrana žena koja ima puno samopouzdanja, koja ima širok spektar vlastitih interesovanja, kojih se ni zbog koga neće odreći, a ne nesigurna klinka kojom mogu svi manipulisati. To im je dosadno i neprivlačno, pa takvu devojku redovno ostavljaju. Naravno, uz rečenicu “nisi ti kriva, nego ja, ti si naprosto predobra za mene”. Laže, zapravo je želeo da kaže – dosadna si i neinspirativna. Nemojte zaboraviti da su u davnoj prošlosti ipak oni bili lovci. Uvek se potrudite da pomalo budete neuhvatljivi.

Posesivni ste

Naljutili ste se kad je otišao na kafu sa drugaricom  iz detinjstva, dobili ste ospice kad ga je kolega s posla nagovorio da izađu u muški provod, a i njegova mama vam ide na živce jer “šta ona ima da ga zve svako veče”. U njegovom muškom društvu verovatno imate neki nelaskavi životinjski nadimak tipa “zmija” ili “pirana”, a žensko društvo više nema jer ste uspešno rasterali sve njegove prijateljice. Mislite da vam dobro ide, ali jedan dan, kad hemija malo popusti, a hoće, shvatiće da više tako ne želi da živi tj. poželeće svoj stari život u kome se nikome nije pravdao.

Previše ste kritični

Ismejavate njegov modni stil, prigovarate mu kako vozi, zgražavate se nad njegovom, po vašem mišljenju, nedostatku opšte kulture … Dok vas jedan dan ne pita – pa dobro, u šta si se ti onda zaljubila i ne potraži neku manje kritičnu, koja nije opsednuta modom i kvizovima znanja.

Story.rsavaz.bafacebook/How to Lose A Guy in 10 Days

Još iz rubrike