Trajnim “dm” torbama ka trajno čistoj prirodi

27/11/2018 | 09:00

Upravo ste završili kupovinu u vama najbližoj prodavnici, užurbano pakujete proizvode na kasi, grabite kese i izlećete iz prodavnice. Shvatate da ste previše artikala stavili u istu kesu, prebacujete proizvode, sortirajući ih prema nameni, u neku drugu kesu. Kesa u koju ste prebacili proizvode iznenada puca i kupljeni proizvodi vam iz kese ispadaju po sred trotoara.

Panično sakupljate proizvode, razmišljajući o tome zašto je ovo baš vama moralo da se desi i to baš u ovom trenutku, kad već kasnite…

I da li ćete konačno početi da koristiti neku bolju alternativu?

Ovakve situacije sada za vas mogu predstavljati prošlost! S obzirom na to da plastične kese predstavljaju jedan od najvećih ekoloških problema i najpokretniji oblik smeća, kao to i da je za razgradnju jedne plastične kese u proseku potrebno između 400 i 1.000 godina, definitivno treba težiti pronalaženju ekološki i ekonomski prihvatljivijih rešenja.

Kao kompanija koja svojom poslovnom politikom kontinuirano vodi računa o dobrobiti zajednice u kojoj posluje i nastoji da pozitivno utiče na ekološki odgovorno ponašanje kupaca, dm nudi mogućnost kupcima da proizvode odlože u trajnu torbu, kao alternativu plastičnim kesama, a ujedno i funkcionalno i moderno rešenje.

Upravo zato se u ponudi svake dm drogerije nalazi dm trajna torba sa doživotnom garancijom, koja podrazumeva da ukoliko se postojeća ošteti ili pocepa, može besplatno da se zameni novom u najbližoj drogeriji i to potpuno besplatno.

Zamenite plastičnu kesu trajnom torbom sa doživotnom garancijom i dajte svoj doprinos zaštiti životne sredine i postizanju održivog razvoja.

story.rspromo

Još iz rubrike