Tajne besprekornog izgleda

20/12/2017 | 14:20

Neke žene uvek izgledaju kao da su uložile tonu novca i sate i sate u spremanje pre izlaska iz kuće.

Zapravo je vrlo verovatno da nisu celu platu spiskale na odeću i kozmetiku, niti su se spremale duže od ostalih. Tajna njihovog izgleda krije se u nekoliko pravila kojih se pridržavaju. Otkrivamo vam neka od njih.

Planiraju

Odevne kombinacije uvek planiraju veče pre. Jutarnje odlučivanje o tome šta ćete obući može biti poprilično stresno, naročito ako niste tip osobe koji savršeno funkcioniše čim otvori oči. Dakle, najlakši način za dobitnu kombinaciju je pronaći kombinaciju veče pre.

Biraju udobnost

Njihov ormar ne ispunjava samo odeća koja je poslednji krik mode, u stvari, najmanje takvih komada imaju. Odeća koju kupuju i nose je ona koja laska njihovoj figuri i u kojoj se osećaju udobno i ugodno.

Čuvaju obuću

Kako bi obuća što duže zadržala izvorni oblik, potrebno je brinuti se o njoj. Nosite brušenu kožu po kišnom vremenu? To je jedan od načina da ih nepovratno uništite, bez obzira na to koliko ste ih platili. Ako ste ih već kupili, sigurno vam se sviđaju i želite ih posedujete što duže. Impregnacijski sprej koji vam prodavačice nude u prodavnici nije samo marketinški trik. On zaista u određenoj meri štiti vašu obuću od vlage i mrlja.

Imaju “krpicu” za svaku priliku

Čista haljina i najlonke uvek su spremne u ormaru i ne postoji prilika koja ih može iznenaditi. Najčešće je to mala crna haljina. Odaberite onu koja laska vašem obliku tela, pristojne dužine koju možete nositi u baš svakoj situaciji.

Brinu o detaljima

Nakit ne mora nužno biti ni skupocen, bitno da je statement komad koji će nadograditi čak i najjednostavniju kombinaciju.

Znaju gde da kupuju

Već su upoznale prodavnice koje često imaju komade u njihovom stilu, takođe nisu podložne impulsivnoj kupovini i trendovima. Povremeno se tokom godine počaste nekim od komada koji je u trendu i sviđa im se, ali većina njihove odeće su klasični komadi kupljeni na sniženjima po povoljnoj ceni.

Ulažu u kozmetiku

Naglašena šminka i frizura je potrebna u posebnim prilikama, ali ne i svaki dan. Ulažite u preparativnu kozmetiku, negujte lice, a kosa neka uvek bude čista.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

story.rsavaz.baguliver/thinkstock

Još iz rubrike