Super kežual ideje kako da nosite teksas suknju ovog leta

30/05/2018 | 15:15

IT devojke predlažu kako da nosimo omiljeni komad i materijal…

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Mini suknje od tamnog, svetlog ili pak, crnog i belog teksasa, jedan su od najpopularnijih letnjih komada. Osim što ih možemo nositi u potpuno opuštenim varijantama, to je komad koji se veoma lako transformiše.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Pa tako, uz sako, belu košulju i baletanke, u kratkoj teksas suknji se možete uputiti i na posao te lako produžiti na druženje nakon radnog vremena.

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger) on

Posebno su laskavi teksas modeli visokog struka s nedovršenim porubom, koje trendseterke kombinuju sa klasičnim majica i patikama.

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Od onih klasičnih mini suknja, dužine malo iznad kolena, pa sve do ultrakratkih iscepanih modela s izvezenim motivima, u high-end i high street ponudi može se pronaći nešto za svačiji ukus, a kao najpopularniji model ističu se suknje koje krase dugmići čitavom dužinom.

Sve dok se ne uputite na godišnji odmor i teksas suknja vam ne postane must-have za plažu – uz espadrile, pletenu torbu i jednodelni kupaći kostim, inspirišite se outfitima modnih influenserki koje su svoje mini suknje već prošetale po ulicama metropola širom sveta.

Story.rsburo247.hrGulliver/Thinkstock; Instagram

Još iz rubrike