Pitate se gde provesti lep oktobarski vikend sa klincima? Evo savršeno neobičnog predloga

03/10/2019 | 10:59

Naša ideja je – Svetski dan životinja ispred robne kuće IKEA!

Provedi fenomenalan vikend, 5. i 6.10., sa svojim mališanima družeći se sa životinjama ispred naše robne kuće! U periodu od 12h do 18h, najmlađi će imati priliku da jašu i bolje upoznaju konjiće, kao i da nauče mnogo toga o njima. Takođe, tu će biti i kreativne radionice, kao i zabavni kvizovi o životinjskom carstvu.

Čemu služi podsedlica? Čime se hrane slonovi? Koji je životni vek majmuna?

Klinci će sve ovo naučiti kroz igru i druženje. Za one mališane koji vole da se takmiče u znanju, spreman je i kviz o životinjskom carstvu „Pronađi životinju“, a njihov zadatak će biti da, umesto odgovora, pronađu životinju – IKEA plišanu igračku. Ukoliko uspešno ispune zadatak – biće nagrađeni!

U okviru događaja povodom Svetskog dana životinja, 05. i 06.10. od 12h do 18h, za najmlađe tu su i zabavne kreatvine radionice. Malci će učiti kako da nacrtaju svoje omiljene životinje i oboje ih.

Nakon što se klinci dobro provedu i umore, mame i tate se mogu prošetati robnom kućom i pogledati neke od sjajnih rešenja i ideja za svoje domove, a IKEA eksperti za opremanje doma jedva čekaju da pomognu i ispune svaku želju o uređenju doma. Čak i za vreme razgledanja, deca mogu nastaviti da se zabavljaju u Smaland igraonici i sačekaju roditelje dok uživaju u IKEA inispiracijama.

Edukativan i zabavan sadržaj poput ovog je odličan razlog za kvalitetno provedeno vreme ovog vikenda, čak i za roditelje…

 

 

 

 

story.rspromo

Još iz rubrike